Automatische Streaming Camera huren

Automatische Streaming Camera huren: Eenvoudig professioneel streamen

👇🏼Like All Star Entertainment op Facebook

Vergaderen, meeten of een conferentie of lezing…..? Dat doe je het liefst samen ! Huur daarom  de Automatische Streaming Camera. Nu de meeste mensen thuis blijven en via webcams communiceren moest er een betaalbare professionele oplossing komen. Bij All Star Entertainment hebben ze die gevonden in Amerika. Daardoor kun je nu deze Automatische Streaming Camera huren in Nederland. Deze High Tech Webcam gebruikt A.I. – Kunstmatige Intelligentie – om volledig zelfstandig je meeting levendig en professioneel in beeld te brengen.
Doordat deze slimme camera beschikt over een 360° lens en videochip in 1080P HD en gevoelige microfoons tot een radius van 5.5 meter kan ze de spreker die aan het woord is goed verstaanbaar haarscherp in beeld brengen. Één Smart Webcam als deze kan in de 1.5 meter samenleving tot ongeveer 20 personen maximaal in beeld brengen en laten horen.

Neem snel contact op om alle mogelijkheden te weten te komen. Bij All Star Entertainment verzorgen ze graag je event: Grote TV schermen, een Professionele Beamer,  een Video Wall of Ledscreen of een presentatieset met draadloze microfoons. Alle techniek is in huis en ze installeren het graag voor je.

Vraag snel meer info over de Automatische Streaming Camera

PersoonsgegevensDetailsautomatische streaming camera huren voor je vergadering

Zo huur je een zelfwerkende webcam voor je meeting

Om het goede advies te kunnen geven over de Automatische Streaming Camera is het van belang om het aantal deelnemers aan de vergadering te weten in de vergaderruimte. Dan gaan we kijken hoe groot de tafel dient te zijn. In tijden van Corona zullen er veel minder mensen aan een tafel kunnen zitten. Houdt daar rekening mee.

Bij een “normale webcam” vanaf het scherm in de ruimte zie je steeds hetzelfde beeld. Het is ook moeilijk om te zien wie er aan het woord is. En meestal zijn de microfoon en speakers van belabberde kwaliteit. Dat alles gebeurt bij de Automatische Streaming Camera niet.

De Camera die gebruikt wordt werkt met alle gangbare web-meeting systemen die er zijn. De Automatische Streaming Camera focust compleet zelfstandig op de persoon die op dat moment het belangrijkst is en zoomt zelfs vanzelf in als dat nodig is.
Hierdoor krijg je levendige beelden voor de “kijkers thuis” en behoudt iedereen de aandacht.

Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een locatie neem dan ook gerust contact op. We helpen je graag verder.

Omdat de totale kosten afhangen van verschillende dingen is het het handigst om je vrijblijvend terug te laten bellen. Dan kunnen we je het beste voorstel doen.

Je hoeft je geen zorgen te maken; het is tijd voor een onvergetelijke meeting!

Bij All Star Entertainment is elk evenement een feest  !

Automatische Streaming camera huren voor je presentatie

Hoe stream je het best een vergadering ?

Door hier de Automatische Streaming Camera te huren; die focust en zoomt geheel vanzelf in op de persoon die aan het woord is.