Bar Mitswa DJ Show

Dé Bar Mitswa DJ voor een geslaagd familiefeest

[Vanwege de privacy en veiligheid, zijn de filmpjes bewust onscherp]
De Bar Mitswa DJ Show wenst je Mazel Tov !Jullie zoon of dochter is bijna jarig en nu willen jullie een onvergetelijk familiefeest, dus de perfecte DJ voor een Bar of Bat Mitswa? Schakel dan de specialisten van All Star Entertainment in. Hier zijn de DJ’s veel meer dan plaatjesdraaiers. Zij verzorgen je feest van A tot Z. Behalve dat zij de regie voeren over de muziek, weten zij de juiste sfeer te creëren.

Het spreekt voor zich dat het persoonlijke contact voorop staat. Het feest voor jullie zoon of dochter en voor de andere gasten wordt goed doorgesproken. Bij voorkeur op de locatie zelf, zodat duidelijk is of de mogelijkheden op de wensen kunnen worden afgestemd.

De Bar Mitswa DJ Show van All Star Entertainment heeft jarenlange ervaring met Bar en Bat Mitswa’s en het is duidelijk om te zien dat zij er elke keer weer enorm veel plezier in hebben om te mogen doen.
Alle (commerciële) muziek denkbaar en dus natuurlijk ook diverse Hora-medley’s, maar ook modernere Israëlische popmuziek, zoals Tel Aviv, Golden Boy of Tudo Bom. En misschien als afsluitnummer de Hatikwa.
De muziek wordt van tevoren besproken (via bijvoorbeeld een beknopte Spotify-lijst), d.w.z. de favoriete muziek van de jarige en de wensen van de ouders (dus ook wat niet te draaien).
Het spreekt voor zich dat de DJ-apparatuur, DJ-booth, geluid en licht worden verzorgd, maar wat het licht betreft is het handig er om de locatie te kennen of te zien, want de ene locatie heeft alleen bewegend feestverlichting nodig, een andere ook Uplighting of weer andere zelfs Sterrendoeken met lichtjes. De Bar Mitswa DJ Show kan indien gewenst ook een groot scherm met een beamer verzorgen.

Daarom regel je de mooiste Bar- of Bat Mitswa disco eenvoudig hier.

Flexibele aanpak van de Bar Mitswa DJ Show

Een feest is voor een dj nooit standaard. Of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest of Bar Mitswa betreft. De werkwijze van Bar Mitswa DJ Show is uitermate flexibel. Jullie geven jullie wensen door en All Star Entertainment maakt ze waar. Een van de belangrijke aspecten waar wij rekening mee houden, zijn jullie gasten. De juiste muziek op het juiste moment maakt de sfeer. Ook de regie voor de stukjes tussendoor wordt door de Bar Mitswa DJ graag verzorgd. Een stel draadloze microfoons is altijd handig bij de speech van zoon of dochter, ouders of grootouders, dus die zitten er standaard bij.
Oh, en als jullie helemaal willen uitpakken, denk dan eens aan een verlichte dansvloer. Stijlvol én feestelijk. Op welke locatie dan ook is dit dé Wow-factor van het feest.

De Bar of Bat Mitswa DJ draait de hora tijdens een Bar Mitswa Disco

De Bar Mitswa DJ Show verzorgt het licht en geluid en ook een beamer

Zin gekregen in een fantastisch familiefeest ?

Wil jij dus dat die aankomende Bar Mitswa een echt memorabel feest wordt? Met de mooiste muziek en de fijnste sfeer? Schakel dan de Bar Mitswa DJ Show van All Star Entertainment in. Je bereikt hen op telefoonnummer 020-6440929. Dan zorgen zij ervoor dat iedereen geniet als nooit tevoren van jullie Bar Mitswa of Bat Mitswa feest !

Bar Mitswa DJ Show review

Een Bar Mitswa DJ Show Review

Een Barmitswa DJ Show review