Clown huren

Clown huren? Wij hebben de allerleukste clowns te huur!

Een professionele clown huren doe je hier. De leukste clowns zijn diegene waar je al om moet lachen voordat ie maar iets heeft gedaan. Het is voor clowns niet alleen van belang dat ze zich goed schminken, maar ook het clownspak en natuurlijk vaak de schoenen zijn een belangrijk onderdeel van een clownsact. Wanneer je een clown bij ons huurt, weet je in ieder geval zeker dat je een feest tegemoet gaat waar ontzettend veel wordt gelachen.

clowns

Meer informatie ontvangen?

Voor ieder feestje een leuke clown

Een clown met een guitige kop heeft vaak al genoeg aan alleen een rode clownsneus en een gek stemmetje, terwijl een ander veel meer moeite moet doen om die komische uitstraling te hebben die iedereen van een clown verwacht. Want per slot van rekening wil je natuurlijk wel kunnen lachen om zo’n grappenmaker. Juist vanwege het gekke uiterlijk lig je al gauw dubbel van de lach en op een kinderfeestje zijn de kinderen daar al helemaal gevoelig voor.

Een Clown huren die er voor zorgt dat er een super vrolijke sfeer hangt op een feest. Ook voor op een bedrijfsfeest kun je een clown huren of meerdere clowns boeken die er voor zorgen dat het ijs vlot gebroken is en iedereen zich snel op z’n gemak voelt. De nar trekt dan gauw de meeste aandacht en niet de collega die per ongeluk een bruine en een zwarte schoen heeft aangetrokken. Ga daarom snel ‘n clown huren om zeker te zijn van een lach op ieders gezicht!

Ben jij clown en wil je gratis op deze clown huren pagina van All Star Entertainment komen te staan, stuur dan een bericht naar de webmaster via onze contactpagina. Het is niet alleen je foto op de deze pagina, maar je krijgt ook een eigen pagina.

patatmet

BEKIJK ONZE CLOWNS

ballonnenclown coco

Balonnenclown Coco

clown

Goochelende clown DoDo

clown

Schmink clown Ellebel

clown

Goochelclown Pépé

clown

Leuke clown Hoky Poky

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies