Cocktail Catering en Drank Catering

Met de béste Cocktail Catering en Drank Catering is je feest gewéldig !

Het geven van een Cocktail Party voor je gasten is erg trendy op dit moment. Met Cocktail Catering zul je een blijvende indruk maken op je gasten en dat is toch wat je wilt. Een feest met leuke muziek en lekkere hapjes dat is tegenwoordig al heel gewoon, maar kies nou gewoon eens voor een extra bijzondere party: Een Cocktail Party. Je gasten hebben allemaal een goed gevoel wanneer iedereen met zo´n feestelijk drankje in zijn handen staat. Het is niet alleen erg feestelijk, maar een “Cocktail Creatie Op Maat” in bijvoorbeeld de huiskleuren van je bedrijf draagt ook nog eens bij aan het “image-building” van het bedrijf. De concurrentie zou gewild hebben dat ze ook zo’n Cocktail Catering en Drank Catering op hun feest hadden laten komen.

bar

Meer informatie ontvangen?

cocktail

In een wip de bedrijfskantine als Cocktail Lounge met Cocktail Catering en Lounge DJ

Een super gezellige Cocktail Party met de lekkerste tropische verrassingen en heerlijkste longdrinks. Met zo’n bijzondere Cocktail Catering en Drank Catering is het joúw feest waar nog lange tijd over wordt nagepraat omdat alles zó goed voor elkaar was. Dat is nou precies waar het om draait bij de organisatie van een feest waarbij Cocktails en Longdrinks worden geserveerd waarvan de gasten onder de indruk moeten raken. Binnen korte tijd wordt die saaie bedrijfskantine omgebouwd tot gezellige Cocktail Lounge met bijbehorende Lounge DJ. Door een Cocktail Catering op het werk te laten plaatsvinden kun je van al je medewerkers verwachten dat ze aanwezig zijn.

Een goede Cocktail Catering moet er op voorbereid zijn om op het laatste moment nog een Cocktail recept aan te passen. Bijvoorbeeld als mocht blijken dat er gasten zijn die bijvoorbeeld liever géén kokos in hun drankje hebben. Deze professionele bartenders letten – zoals dat hoort – constant op de reacties van de mensen die staan te genieten van die overheerlijke creaties. Cocktails worden altijd ter plekke in het zicht van de gasten vers bereid. Wees niet bang dat er niet iets is voor mensen die niet van zoet houden. Daar wordt ook aan gedacht; en nog mooier: zelfs een lekker ijskoud biertje kan worden geserveerd voor de liefhebber…..een volwaardige Drank Catering. Mocht je het nog gekker willen dan kunnen er ook “Flair Bartenders” (die gooien met de flessen) worden ingezet. Je gasten kijken hun ogen uit……

cocktail

COCKTAIL CATERING VAN DE BOVENSTE PLANK VOOR ELK BUDGET

Jazeker, het is onzin om het eerst over de prijs te hebben en dan pas over je wensen. Je vertelt wat je wilt en samen met de Cocktail Catering Specialisten maak je de perfecte cocktail die bij jouw budget past. Je kent natuurlijk de bekende koks die vertellen over de lekkerste creaties die ze maken. Met Cocktails en Longdrinks is het net zo ! Door juist smaken en geuren te combineren die niet zo voor de hand liggen worden de meest verrassende Cocktails en Longdrinks gemaakt. Die werkelijk worden onthouden en waarover zal worden nagepraat.

Niet alleen dat, maar de gasten moeten ook nog eens een onvergetelijk moment hebben beleefd.En dat is toch wat je wilt wanneer je een feestje geeft…..Bij All Star Entertainment zorgen ze er dan meteen voor dat er bijpassende muziek op je bijeenkomst wordt gedraaid; de meest complete Cocktail & Drank Catering van Nederland: inclusief bijpassende muziek en DJ.

sushi

Cocktail Catering compleet met apetizers, sushi of borrelhapjes

Op een goede cocktail party wordt de inwendige mens niet vergeten. Met de lékkerste versnaperingen is zo’n feestelijke bijeenkomst met heerlijke Cocktails, Longdrinks en andere vloeibare consumpties pas écht compleet. Zo is het een goed idee om grote schalen Sushi op een receptie rond te laten gaan, Nederlanders zijn échte visliefhebbers, het is ook nog eens erg handig omdat er vooraf genoeg kan worden klaar gezet. Hierdoor hoeven de gasten niet te wachten tot er weer een volgende ronde in de keuken is klaar gemaakt. Overigens is dit ook zo met een hoop andere creatieve hapjes.

Denk daarbij aan Canapés, een salade buffet(je), kleine glaasjes Gazpacho en dergelijke. Omdat deze hapjes niet koud worden en snel kunnen worden uitgeserveerd zijn ze super handig. Vooral als er maar een beperkte tijd is voor het gezellig samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt het overigens zo chique maken als je zelf wilt. Lekkere gestoomde Dim Sum hapjes klaargemaakt voor je gasten door een kok of smakelijke Yakitori stokjes geprepareerd op de Japanse bakplaat het kan allemaal voor je geregeld worden door De Partyplanners van All Star Entertainment.

Er zijn nog veel meer spraakmakende mogelijkheden om de hapjes te laten verzorgen op je Cocktail Party. Voor wat een Oosters thema betreft kan de Handroll King een goede oplossing zijn: een wandelende kok die Californian Handrolls maakt. Of bijvoorbeeld een Oestermeisje: zij serveert al lopend tussen de gasten verse oesters. En in navolging daarop is er nu als nieuwste “De Wandelende Mojito Bar”; de bartender loopt tussen het publiek en maakt daar de populairste londrink van het moment: De Mojito. Dat is een verfrissende combinatie van limoen, mintblaadjes, rum, rietsuiker en soda water.

Dat is nog eens een Exclusieve Cocktail en Drank Catering. Met de hedendaagse techniek van verlichting kunnen dergelijke “acts” – want dat zijn het uiteindelijk toch – extra worden geaccentueerd. Overigens zijn er nog veel meer mogelijkheden…….kom eerst zelf eens met wat je wilt. Daarna komen de professionele bartenders van All Star Entertainment vanzelf met een creatieve unieke oplossing.

oester

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies