1.5 Meter Corona Discovloer huren

Corona Discovloer: Dansen in je eigen safe space !

👇🏼Like All Star Entertainment op Facebook

Lekker feesten en dansen / swingen ? Wie wil dat nu niet ! Bij All Star Entertainment hebben ze niet stil gezeten. Ze hebben een speciaal lay-over programma geschreven voor de 100 Pixel verlichte dansvloer. Daardoor kun je nu een Corona Discovloer huren waarbij duidelijk op de dansvloer is aangegeven wat jouw space is met 1.5 meter afstand tot de volgende danser. Op de basis Corona Dansvloer van 25m² (5×5m) kunnen zo 9 personen op veilige afstand van elkaar dansen. Of zelfs 9 koppeltjes (wie weet ?).
De vloer kan op elke locatie in Nederland worden gelegd en in elk denkbaar formaat. Voor de veiligheid wordt er een schuine rand omheen gelegd. Zodat je niet struikelt over de rand van de dansvloer. Verder wordt er met tape een waarschuwingslijn om de verlichte dansvloer geplakt. Zo voorkom je dat toeschouwers te dichtbij komen.

Neem snel contact op om alle mogelijkheden te weten te komen. Bij All Star Entertainment verzorgen ze graag je complete feest: feestelijke verlichting, professionele DJ apparatuur, niet te vergeten een ervaren Allround DJ en vanzelfsprekend de Corona Discovloer.

Vraag snel meer info over de Corona Discovloer

PersoonsgegevensDetailsCorona Discovloer huren om op veilige afstand te dansen

Zo huur je een 1.5 meter Corona Verlichte Dansvloer

Het belangrijkste is om te bepalen wat je uit wilt geven voor je feest. Van daaruit kunnen we je helpen om het voor jouw budget meest gedenkwaardige feest te organiseren.

Als tweede is de locatie waar je je feest wilt geven van belang. Als je een stijlvol feest wilt geven raden we je graag George Marina aan in Amsterdam. Maar de dansvloer kan gelegd worden op elke locatie. Als de ondergrond maar hard en vlak is. Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een locatie neem dan ook gerust contact op. We helpen je graag verder.

Als derde gaan we de grootte van de Corona Discovloer bepalen. En alle extra’s die nodig zijn voor een knalfeest.

Omdat de totale kosten afhangen van verschillende dingen is het het handigst om je vrijblijvend terug te laten bellen. Dan kunnen we je het beste voorstel doen.

Je hoeft je nergens meer druk over te maken; het is tijd voor feest !

Bij All Star Entertainment is elk evenement een feest  !

Corona Discovloer huren voor je Coronafeest

Hoe kun je veilig dansen en feesten in de 1.5 meter maatschappij ?

Door de 1.5 meter Corona Discovloer te huren; daar worden veilige afstanden duidelijk aangegeven.