De Braziliaanse avond van je leven

Waan je in Braziliaanse sferen

Samba-danseres-voor-Braziliaanse-avondTegenwoordig hoef je helemaal niet meer op vakantie om de sferen van een land te kunnen proeven. Ben je bijvoorbeeld weg van het prachtige Brazilië? En zou je dolgraag tijdens je feestje voor een avond terug willen naar dat geweldige land? De partyplanners van All Star Entertainment regelen dit voor je. Je hoeft niet zelf op zoek naar alle losse delen van je feestje, dit regelen wij voor je zodat jij een compleet verzorgde Braziliaanse avond ervaart die jij en je gasten niet snel zullen vergeten. Denk hierbij aan een Braziliaanse band, de typische Churrasco BBQ, de Caipirinha bar en natuurlijk de verkleedde samba danseressen en een Capoeira show. Met All Star Entertainment beleef je een sensationele, kleurrijke Braziliaanse avond met goede muziek, lekker eten en drinken en swingende Braziliaanse muziek.

Het beste eten op je Braziliaanse feest met de Churrasco barbecue

Laten we eerlijk zijn: een feest is niet geslaagd zonder goed eten. En wat is er nou lekkerder dan typisch Braziliaanse snacks die op een Churrasco Barbecue zijn klaargemaakt? Churrasco betekent het grillen of braden van een dik stuk vlees op hout of kool. De Churrasco barbecue komt oorspronkelijk uit Brazilië zelf waarbij er grote vleesspiezen op de barbecue worden gegrild. Vroeger gebruikten de gauchos (cowboys in Zuid-Brazilië) al een vorm van een Churrasco doordat zij vlees boven de grond op kolen braadden. Tot de dag van vandaag wordt de Churrasco gebruikt voor het grillen van Braziliaanse snacks, en zo ook bij de Braziliaanse avonden van All Star Entertainment.

Haal de carnaval in Rio naar je toe

Veel mensen kennen Brazilië van het populairste feest van het jaar: carnaval! Duizenden kleurrijk geklede mensen paraderen door de straten van Rio de Janeiro. Een prachtige sfeer die je ook naar Nederland kan halen. Wij werken samen met de meest professionele samba danseressen die zorgen voor kleurrijk, swingend Braziliaans entertainment wat zorgt voor de perfecte combinatie: lekker eten en drinken met perfect entertainment. Naast de samba is de Capoeira ook een bekende dans in Brazilië. In deze dans wordt een mooie balans gevonden tussen dans, acrobatiek en muziek waardoor dit een unieke ervaring is voor de gasten van de Braziliaanse avond.

Caipirinha: de populairste cocktail van Brazilië

Naast lekker eten en goed feest kunnen vieren, staat Brazilië nog ergens om bekend: haar heerlijke cocktails die tijdens de feesten rijkelijk vloeien. De nationale cocktail van Brazilië is de Caipirinha cocktail: Cachaça likeur (op basis van suikerriet, het is vergelijkbaar met rum), limoen en suiker. De limoen wordt samen gemengd met de suiker, waarna de likeur wordt toegevoegd. Maar pas op: het is een cocktail met een vrij sterk karakter. Vaak is de cocktail bij de eerste slok sterk, daarna wordt de cocktail zachter door het smeltende ijs. Er zijn vele variaties met fruit mogelijk op de originele Caipirinha, die op je feestje live kunnen worden gemaakt achter bijvoorbeeld onze Caipirinha bar! Geniet vervolgens van de Braziliaanse dansers en danseressen onder het genot van een heerlijk stukje vlees en een lekkere Caipirinha: wat wil je nog meer?!