Disco Show

Een disco show voor de ultieme feestervaring

Met de disco show – een perfect op maat afgestelde Drive-in Show – van All Star Entertainment weet je zeker dat iedereen het naar zijn zin zal hebben. De allround DJ van de disco show kent de muziek van de afgelopen decennia namelijk op zijn duimpje; hierdoor komt hij nooit voor verrassingen te staan wat de muziek betreft. Het is niet alleen Disco muziek uit de jaren ’70 of ’80, maar altijd lekkere dansbare muziek die goed in het gehoor ligt.

Disco Show organiseren

  • Een top bruiloft gegarandeerd
  • Altijd jouw favoriete muziek
  • Talloze mogelijkheden
  • Schitterend licht en geluid
  • Persoonlijk en helder advies
  • Bezorgen, aansluiten en uitleg

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

PersoonsgegevensOnderwerp

DetailsLaat je verrassen door onze discoshow

Willen jullie je graag laten verrassen? Dat is zeker mogelijk. Geef een lijstje met je meest favoriete nummers aan de Disco Show DJ als leidraad. Het beste laat je het draaien van de muziek op jullie feest daarna gewoon aan hem over. Dan weet je zeker dat het allemaal goedkomt. Een DJ is natuurlijk niet alleen op een bruiloft een perfecte keus, maar ook op je schoolfeest, bedrijfsfeest of gewoon een gezellige vrijmibo. Met altijd een passende geluidsinstallatie en spectaculair licht en lasereffecten is de disco show altijd een onvergetelijk feest.

Een greep uit onze platenkast

Ga je met onze disco show voor de oude klassiekers, zoals muziek van ABBA en de Bee Gees, om de echte disco ervaring te beleven? Of ga je toch meer voor de ietwat modernere dance muziek? Onze professionele en enthousiaste DJ kiest de beste dansplaten uit. Diverse hits uit allerlei decennia passeren de revue. Met de wel honderden platen die wij beschikbaar hebben, zit jouw avond zo goed als gebakken.

Disco Show

Een LED dansvloer huren?

Wil jij naast een spectaculaire discoshow ook een geweldige LED dansvloer huren? Zo kun je net zoals in die goede oude tijd dansen op prachtige blokken in allerlei kleuren. Zo wordt jouw disco ervaring helemaal compleet. Bij ons kun je tevens terecht voor diverse soorten verlichting. Zo heb jij straks een sprankelend feest. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Compleet verzorgd

All Star Entertainment kan jou compleet ontzorgen. Wij horen graag wat je wenst voor jouw ultieme feestervaring. Wanneer je onze DJ inclusief geluidsapparatuur huurt, bouwen wij de set geheel op locatie op. Is het feest weer voorbij? Uiteraard dragen wij er dan zorg voor dat de apparatuur weer netjes opgeruimd wordt. Je hoeft nergens meer naar om te kijken. Het enige wat rest is genieten!

Zet ons in voor jouw ultieme feestervaring

Wens jij een enthousiaste DJ en een prachtige LED dansvloer op jouw feest te hebben? En wil je meeswingen op de gaafste danceclassics? Bel 020-6440929. Wij verzorgen graag jouw onvergetelijke disco show!