Discovloer huren

Discovloer huren: spectaculair effect!

De verlichte dansvloer uit Saturday Night Fever kent iedereen wel. Daardoor is dansen op een disco dansvloer  super sfeervol voor je feest. Tegenwoordig – sinds er led verlichte dansvloeren zijn – kun je een discovloer huren voor bijna elke locatie. Het mooie van een moderne verlichte dansvloer is dat er geen vaste kleuren meer zijn, maar dat elke kleur mogelijk is. Hierdoor is er direct een wow-effect voor je seventies-, eighties- of Foute disco-party.

Meer informatie ontvangen?

Stoelen

De video- of “gewone” discovloer huren?

Voor de pixel ledvloer is er een unieke mogelijkheid. Deze verlichte dansvloer kan zo worden geprogrammeerd dat bijvoorbeeld een bedrijfslogo of de namen van een bruidspaar erop vertoond worden. Op de Bruiloft DJ pagina vind je hier een voorbeeld van. Staar je niet blind op tekst of een logo; wanneer de dansvloer vol staat – en dat wil je toch? – zie je er niet veel van…..
Wil je graag zelf zo’n verlichte disco dansvloer huren voor je bedrijfsfeest of bruiloft ? Een discovloer huren door heel Nederland voor de aller scherpste tarieven en met de beste service. Er zijn dansvloeren in verschillende prijsklassen, zo kun je ook een goedkope budget verlichte Patronen Discovloer huren. Deze dansvloer is vooral geschikt voor scholen omdat ze niet gedimd kan worden.

Wil je graag indruk maken? Probeer dan eens de sensationele videovloer. Bij deze discovloer is het mogelijk video’s en visuals af te spelen op de verlichte dansvloer. Súper Vét !

Houdt er bij het bepalen van de grootte van de dansvloer rekening mee dat om lekker te kunnen dansen je wat ruimte nodig hebt. Hierdoor moet er ongeveer uitgaan van maximaal 2 personen per m². Bij een grote vloer iets meer. Van alle gasten op je feest staat gemiddeld hoogstens 1/3 tegelijkertijd op de dansvloer. Bij een feest met 150 personen dus zo’n 50 personen. Kies dan minimaal een vloer van 6×4 meter. Overigens geeft een wat grotere discovloer altijd een royale luxere uitstraling.

Disco dansen

Twinkle-, twinkel- of sterren discovloer huren €25,- p/m²

Bij All Star Entertainment verhuren ze als één van de weinige bedrijven in Nederland een twinkel vloer of sterren vloer of starlight floor. Het is er zelfs eentje die later op de avond spectaculair kan veranderen in een veelkleurige vloer. Vraag daarom snel meer info over de twinkle dansvloer huren.

Ben je een groot feest aan het plannen? Dan voorzien wij je graag van advies over hoe je, jouw feest onvergetelijk maakt. O.a. door een verlichte dansvloer te huren dan haal je het wow-effect in huis….

Klik op een video om naar volledig scherm te gaan.

Ben je benieuwd naar onze verschillende soorten discovloeren? Per type vloer vind je hieronder een filmpje, zo krijg je een impressie van wat er allemaal mogelijk is. Met het grootste standby assortiment en netwerk van Nederland worden de vloeren van All Star Entertainment overal en heel vaak ingezet. Dat is de reden dat de prijzen zo aantrekkelijk kunnen zijn.

  • De prijzen die bij de vloeren staan zijn:
  • Inclusief transport (in centraal Nederland)
  • Inclusief aansluiting & installatie (in centraal Nederland)
  • Exclusief BTW

Algemene informatie:

  • De verlichte dansvloer panelen zijn 1-bij-1 meter
  • Het minimale order bedrag is €370,-. Kan soms lager uitvallen bij meerdere orders in één plaats.
  • Prijzen worden voordeliger naarmate de order groter wordt. Vraag daarom een offerte aan!
  • Bij meerdere dagen achter elkaar krijg je staffelkorting
  • Bij All Star Entertainment áltijd de laagste prijs garantie !

De verschillende leverbare Discovloeren

Vaste patronen discovloer huren €20,- m²

Deze dansvloer heb je in het formaat 6×4 meter al voor € 480,- incl. leggen en bezorgen (excl. Btw). Daardoor kun hem gerust een budget discovloer noemen. Het is zodoende de goedkoopste verlichte dansvloer. Let wel, deze vloer kan niet worden gedimd en genereert later op de avond misschien teveel licht. Ook de hoogte van de vloer, 8 cm, kan als nadelig worden ervaren. Voor meer informatie kun je contact opnemen door naar de contactpagina te gaan of te bellen naar 020-6440929.

Klassieke Discovloer Verlichte Vlakken Dansvloer huren €27,50 m²

De vloer heeft een hoogte van 84mm. Er kan een schuine aluminium rand van 30cm breed bijbesteld worden die €5,- per meter extra kost. Een dansvloer van 6×4 m (=24 m²) kost totaal inclusief leggen en bezorgen €660,- excl. Btw. Zonder schuine rand.

Bij de vlakkenvloer zijn er per M² 4 vlakken die elke gewenste kleur kunnen krijgen. Deze vloer kan ook in 1 egale kleur worden geprogrammeerd en kan ook worden gedimd. Daardoor vooral geschikt voor de wat grotere verlichte vloeren. Deze vloer wordt ook wel de klassieke verlichte disco dansvloer genoemd en is de Discovloer bij uitstek. Ook zeer geschikt voor gebruik als verlichte vloer op een beurs.

100 Pixel (100 pixels per m²) Discovloer huren €25,- m²

Deze vloer heeft kleinere, maar meer pixels en is slechts 33mm hoog. Bovendien kun je er een witte rand bij huren van 7cm breed voor €5,- p/m extra. Vraag snel vrijblijvend jouw scherpste prijs aan.

Bij de 10×10 pixelvloer zijn de pixels 4cm per stuk (+ wat uitstraling). Doordat deze discovloer zo licht van gewicht is is ze supersnel op- en afgebouwd.

Pixel Led 25 Discovloer huren €25,- m²

Deze vloer is 38mm hoog. Je kunt er een schuine zwarte rand van 30cm omheen bijbestellen die kost €5,- per meter extra. Een dansvloer van 6×4 m (=24m²) kost bijvoorbeeld totaal inclusief leggen en bezorgen €600,- excl. Btw. Een uitstekende Discovloer voor de wat kleinere oppervlaktes. Bij een klassieke vlakkenvloer zou je te weinig vlakken (4 per m²) hebben voor een mooi effect.

Bij de 5×5 pixelvloer zijn de pixels 8cm per stuk (+ wat uitstraling)

Pixel Led 64 discovloer huren €25,- m²

De vloer is bijzonder geschikt voor het weergeven van logo’s en andere visuals. Ideaal voor bruiloften maar ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een beurs! Het installeren en leggen van de vloer wordt door onze vakmannen geregeld.

Bij de 8×8 pixelvloer zijn de pixels 6cm per stuk (+ wat uitstraling). Na de klassieke verlichte vlakken dansvloer de vloer met de meeste kleuren “vulling” per m².

 

Video Discovloer huren €45,- m² (de vloer voor visuals en video)

De absolute superster van de Discovloeren. Een sensationele videovloer. Vraag snel jouw beste prijs! Onze partyplanners kunnen je adviseren over de beste vloer en geven je graag inspiratie voor jouw feest. Deze vloer zorgt ervoor dat je gasten direct impressed zijn.

Discovloer huren voor ‘n beurs
Een Discovloer huren om te worden ingezet als luxe verlichte vloer van een bedrijfsstand op bijvoorbeeld een beurs is een uitstekend plan. Doordat een zo professioneel ingerichte stand vertrouwen uitstraalt en extra bezoekers lokt heb je de kosten – die toch al niet zo hoog zijn door de staffelkorting – snel terug verdiend.

Laat je daarom hierover snel vrijblijvend voorlichten over welke verlichte vloer je het beste kunt huren voor gebruik op een beurs. Compleet met overige verlichting – zoals uplighting – en de juiste geluidsinstallatie heb je op deze manier in één keer alles geregeld.

Dansvloer

Zoals je hierboven al kon lezen ben je er zeker van dat je bij All Star Entertainment een goedkope Discovloer kunt huren.

Voor het huren van Discovloeren voor meerdere dagen of extra grote vloeren zijn er bijzonder scherpe tarieven. Vraag daarom snel naar de allerbeste prijs.

Hiernaast zie je een voorbeeld van een grote Discovloer. Deze vloer werd gehuurd tijdens een beurs (De Modefabriek) in de RAI in Amsterdam.

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies