Drag Queen Niki Today boeken

Drag Queen Niki Today is ‘n top act

Een travestiet is een man die zich kleedt als vrouw. Een Drag Queen is een man die zich op glamoureuze wijze kleedt voor optredens. En dan heb je ook nog Drag Queen Niki Today……… Een rasartiest die Live zingt en zich als über travestiet oftewel Drag Queen op elk podium thuis voelt. Hier kun je Drag Queen Niki Today boeken voor een optreden bij jou op locatie. Ook het geluid en de geluidsman wordt direct geregeld, lekker makkelijk.

Meer informatie ontvangen?

drag queen

Drag Queen Niki Today zingt Live

Omdat ze zelf zo van de muziek van de jaren 80 en 90 houdt is dit de muziek die ze het liefste zingt. Met professionele orkestbanden en een uitstekende geluidsset klinkt het als een klok. Tijdens een feestavond waarbij een DJ draait kan ze zomaar 2 of 3 setjes tussendoor zingen. Wanneer je het tijdig aanvraagt kan ze ook verzoeknummers instuderen. Bijvoorbeeld voor een openingsdans van een bruiloft. Je publiek zal het geweldig vinden. De ene jurk is nog spectaculairder dan de andere. Ze is een Drag Queen met wereld allure en uitstraling. Vraag vrijblijvend meer info aan over Niki Today, de Drag Queen huren die net even specialer is.

drag queen

De bio van Niki Today

Drag act Niki Today is geboren in Nederland, maar haar ouders stuurden haar al jong naar de wilde outback van Australië. Daar in de natuur ontdekte ze haar stem tussen de fluitende vogels. Na een tijdje te hebben geoefend en wat concerten voor de lokale bewoners besloot Niki naar de grote stad te trekken.

Met haar aangename stem en natuurtalent om nummers van anderen te zingen werd ze de “talk of the town”. Nadat haar carriere als Drag Queen zo succesvol was begonnen Down Under besloot ze terug te gaan naar haar roots. terug naar de spetterende steden in Europa. Er zijn vele geweldige dragqueens in Nederland echter zijn er weinig die echt kunnen zingen, Niki Today kan dat als geen ander en maakt van ieder feestje een onvergetelijk swingend geheel. Ze zingt de bekende hits uit de jaren 80 en 90 maar ook die van nu! Eventueel komt ze samen met haar dansers de Heartbreakers en maakt ze van je event een prachtavond met als belangrijkste doel; de dansvloer vol krijgen!

Drag Queen Niki Today is de huidige titelhouder van Miss Travestie Holland en werd tevens gevraagd om het ambassadeurschap van de Amsterdam Gay Pride 2017 op zich te nemen. Hier kun je Drag act Niki Today boeken; vraag snel vrijblijvend meer info over de mogelijkheden.

De nieuwe single van Niki Today

Niki Today is in 2017 ambassadrice van de Amsterdam Gay Pride. Daarom heeft ze een flitsende nieuwe single opgenomen met haar goede vriend Dirq – bekend van het Duo De Poppers – een vlotte muzikant die van alle markten thuis is. De single heet Sex Over The Phone en is een knipoog naar hoe er vroeger en nu contact wordt gelegd in the gayscene

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies