Favoriete kindermuziek

De favoriete kindermuziek bepalen de kinderen zélf

Een geïmproviseerd lijstje met de populaire hits van de kids…..

Tijdens een kinderdisco is het vanzelfsprekend het leukst wanneer de meest favoriete kindermuziek wordt gedraaid. Het vooraf exact plannen van zo’n kinderdisco is nooit een goed idee. Wanneer je de leukste dansspelletjes hebt bedacht willen ze plotseling alleen nog maar limbodansen of nederlandstalige liedjes meezingen.
Toen er onlangs weer een succesvolle kinderdisco was hebben de kineren hun favoriete kindermuziek gewoon op een velletje papier geschreven. Wel zo handig, want ze roepen tegen de DJ altijd maar een paar woordjes waarvan ze denken dat het klopt, die arme vent wordt daar nooit wijs uit. Door het op te schrijven zien de kids ook dat een bepaalt nummer al is aangevraagd en hoeven ze niet te blijven zeuren. Alle populaire hits kwamen op die manier voorbij; achteraf vonden ze het ” ‘t vetste  verjaardagsfeest ever “.

lijst

Meer informatie ontvangen?

Hier vind je een invullijst voor de favoriete kindermuziek

Je kunt de Kids Top 20 die je hiernaast ziet staan voor jouw kinderdisco uitprinten en van tevoren de deze Top 20 lijst invullen, leuker is het om dat tijdens de kinderdisco te laten doen.Dan is iedereen er bij en kunnen de kinderen samen overleggen hoe zij de middag ingevuld willen hebben. Er zal druk worden overlegd over welke muziek het populairst is. Het zijn net kleine volwassenen.

Je kunt ook kijken op de wekelijkse Kids Top 20 lijst, dan zul je zien dat die helemaal niet hetzelfde is als de “gewone” hit parade. En hieronder zie je de Spotify Kids Top 20 lijst, luister er naar, dan komen jullie alvast in de stemming.

top 20 favoriete muziek

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies