Goochelclown Pépé

De goochelclown die zo goed kan goochelen dat alle kinderen met open mond zitten te kijken. Overigens kan goochelclown Pépé ook goed op een personeelsfeest zijn goochelkunsten vertonen of als act wanneer mensen binnen komen bij een discofeest. Wanneer je hem op zo’n discofeest bij de ingang neerzet is iedereen gelijk in een vrolijke stemming.

Als hij voor een kinderfeestje wordt gevraagd dan heeft goochelclown Pépé ook een hele grappige act: Goochelclown Pépé komt, standaard, op het verkeerde feestje. Zijn broer is goochelaar en is op vakantie. Omdat Pépé al vaak de show van zijn broer gezien heeft denkt hij dat hij het zelf ook wel kan. Natuurlijk gaan er dan verschillende dingen mis en gebeuren er de raarste dingen, de kinderen liggen echt helemaal in een deuk. De kinderen moeten goochelclown Pépé veel helpen zodat het samen met hem een interactieve show wordt. Zo leren ze ook nog eens wat tijdens het lachen. Goochelclown Pépé betrekt de peuters en kleuters actief bij hetgeen er gebeurt en ze zullen daardoor een groot deel van de show mede bepalen.

Goochelclown Pépé heeft geen vaste programma’s immers, elk partijtje en evenement is anders en dan heb je niets aan een standaard show. Die kan op elk moment worden aangepast aan de situatie.

clown

Meer informatie ontvangen?

ballonnenkar

Pépé is een goochelclown die ook ballonnen trucs kan

Wanneer Pépé één keer bezig is op een kinderfeestje dan vinden de kleintjes het geweldig om een ballonnenfiguur cadeau te krijgen. Goochelclown Pépé heeft daarom goed geoefend en kan ook mooie figuren maken van ballonnen. Hij kan die ballonfiguren ook nog eens heel snel maken. Alle kinderen krijgen van hem een leuk ballonfiguur mee. Van hondje tot bloem of gewoon een “zwaard” voor goochelclown Pépé is het vouwen van ballonnen ook geen enkel probleem. Maar goochelclown Pépé kan nog veel meer dan goochelen en ballonnen vouwen.

goochelclown pepe

Goochelclown pépé heeft nog veel meer

Jawel, goochelclown Pépé heeft als enige in Nederland een eendenvijver en vlindertuin als mobiele hengel- en touwtjestrek kramen. Kinderen kunnen een eendje hengelen uit een leuke eendenvijver of een vlinder laten vliegen uit een vrolijke vlindertuin. Hiermee winnen zij altijd een leuk prijsje. Doordat de kar overal inzetbaar is, beperkt de aandacht zich niet tot één vaste locatie, maar kunnen de activiteiten over het hele feestterrein worden verdeeld.

Het is mogelijk om je eigen promotieartikelen als prijsjes te gebruiken, maar je kunt deze ook voordelig via goochelclown Pépé bestellen. De eendenvijver en vlindertuin zijn ook leuk voor volwassenen! Zij kunnen bijvoorbeeld touwtje trekken of hengelen voor korting in je bedrijf of winkel. De hoogte van het kortingspercentage kun je zelf bepalen. Een combinatie van prijsjes en korting is ook mogelijk. De eendenvijver en vlindertuin zijn voorzien van een luifel waarop je, aan beide kanten, je eigen tekst of reclame kunt neerzetten op A4 formaat. Zo zie je maar; met goochelclown Pépé kun je alle kanten op ! Van bruiloftsfeest, bedrijfsfeest tijdens Sinterklaas of kinderdisco goochelclown Pépé

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies