Goochelende clown DoDo

Goochelende Clown DoDo is zo slim dat hij het zelf niet snapt

Goochelende Clown DoDo is de beste keus voor je kinderfeestje, maar ook op een personeelsfeest kan hij met zijn schoenmaat 69 prima uit de voeten. Goochelen kan hij natuurlijk heel goed. Door zijn table tricks zal iedereen zelfs tijdens het diner met open mond zitten. Bij uitstek is goochelende clown Dodo geschikt voor grote bedrijven. Hij heeft als goochelaar internationale prijzen gehaald en maakt en ontwikkelt zelf goochel trucs. Op het jaarlijkse goochel congres in Blackpool is hij een graag geziene gast.

Ook is DoDo bekend als ballonkunstenaar. Hij kan ballonvouwen als geen ander; daarom wordt hij ook wel dè ballon artiest genoemd. Hij is de all-round ballonclown voor elke gelegenheid. Terwijl hij trucs doet met ballonnen en deze verandert in allerlei grappige dieren is DoDo ook nog eens een keer niet op zijn mondje gevallen. Wat is het toch een grapjas !

Goochelende clown DoDo is internationaal. Deze Praatjesmaker spreekt een behoorlijk stukje over de grens. Hij heeft niet alleen in ons land gewerkt, maar ook er buiten. In België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Zuid-Korea en heeft ook nog eens 6 jaar aan één stuk in Spanje gewerkt, zonder in Nederland terug te zijn geweest. Spaans is dan ook geen probleem voor Paljas DoDo. Dodo heeft zelfs voor de Japanse keizer opgetreden tijdens zijn bezoek aan het “Holland Village” in Japan. Wat was hij onder de indruk !

ballonnen

Meer informatie ontvangen?

Goochelende clown DoDo kan zijn kunsten op elk feest laten zien

Het mag duidelijk zijn dat DoDo dè entertainer is voor publiek van 0 tot 100 jaar en van kleuter tot zakenman.
Vermaak van de bovenste plank met een glimlach ! De gasten zullen pijn in hun buik hebben van de lach en verbaasd zijn over de goochelkunsten van DoDo. Er zal nog lang worden nagepraat over de leuke momenten die je met DoDo hebt beleefd.

Op een rëunie zal jullie familie het steeds over die grappenmaker van een goochelende clown hebben die ooit op je feest zo’n indruk wekte. Er kunnen met deze intelligente clown afspraken worden gemaakt om één van de aanwezige personen te betrekken bij de trucs, waardoor deze persoon het middelpunt van de show is. Hierdoor kun je op een grappige en luchtige manier een hoop lol beleven. DoDo zorgt op je feest 100 % voor de vrolijke noot !

clown

Goochelende Clown DoDo vindt iedereen leuk…

Als je Goochelende Clown DoDo wilt boeken of wanneer je speciale wensen hebt neem dan snel contact op. Of laat linksonder je telefoonnummer achter en laat je terug bellen door één van De Partyplanners van All Star Entertainment. DoDo kan iemand laten verdwijnen, maar de indruk die hij achter laat zal blijvend zijn.

Voor de opening van een bedrijf of tijdens een trouwerij zorgt hij er juist voor dat er een vrolijke sfeer is.

Deze vrolijke professionele clown kan ook serieuzer zijn en in een rokkostuum goochel trucs doen. Als combinatie sla je twee vliegen in één klap; eerst zijn de gasten verbaasd hoe zo’n grappige clown toch nog zulke slimme trucjes kan doen en later komen de echt grote trucs waarbij je je eigen ogen niet gelooft. Terwijl je er met je neus boven op staat laat hij je horloge verdwijnen om het even later ergens anders vandaan te toveren. De ene goochelende clown is de andere goochelende clown niet: clown DoDo is een TOPPER !
Samen met een Kinder DJ of DJ Feestneus is het feest pas echt compleet.

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies