Een Grand MA 2 huren voor elke lichtklus

Een Grand MA 2 huren voor elke lichtklus

De lichtregietafel is het belangrijkste onderdeel bij het creëren en goed laten verlopen van de show. Bij het gebruik van je tafel wil je blind kunnen vertrouwen op de kwaliteit en stabiliteit. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Wanneer er eens wat meer controle over je moving heads en statische verlichting nodig is ga je een Grand MA 2 huren. De Grand MA 2 of korter: de GrandMA2. Dan huur je het neusje van de zalm voor wat lichtcontrollers betreft.

Complexe lichtshows worden van te voren bedacht en ontworpen op de computer. Je maakt hiervoor gebruik van software waarbij “What You See Is What You Get (WYSIWYG)”. Je kunt met de software 3D licht set-ups en visualisaties maken dus meteen laten zien wat het effect van de show is. Een show programmeren op kantoor, nog voordat deze gebouwd is tegenwoordig heel gewoon. In alle rust en zonder stress kan de lichtshow door de lichttechnicus steeds worden aangepast net zolang totdat deze perfect is. Je kunt daarbij op je scherm exact zien hoe het er later in het echt gaat uitzien. Het is per slot van rekening niet zomaar een DMX controller die je gaat huren. Je gaat de enige echte Grand MA 2 huren.

De lichttafel in actie met een lichttechnicus

Meer informatie ontvangen?

Een Grand MA 2 huren met lichttechnicus

Omdat de bediening van zo’n grote professionele lichttafel nog niet zo eenvoudig is kun je hier de Grand MA 2 huren inclusief een geschoolde lichttechnicus. Die weet precies hoe hij alle mogelijkheden van die fantastische lichttafel kan benutten. Daarnaast ben je op die manier ook verzekerd van een lichtshow die spectaculair is. Waarbij de juiste kleuren en effecten met elkaar worden gecombineerd. Op een luxe bruiloftsfeest komt hij ook zeker van pas.

In plaats van slechts een paar moving heads programmeert hij met het grootste gemak tientallen moving heads. Met behulp van de Grand MA 2. Het is door de opzet van Grand MA 2 huren met lichttechnicus voor de wat kleinere entertainment bedrijven of drive-in shows mogelijk om ook eens een veel grotere klus aan te nemen. Of om eens een super complexe lichtshow te verzorgen compleet met alle toeters en bellen.

Door de techniek van de Grand MA 2 en de ervaring en kennis van de lichttechnicus. Voor de lichttechnicus die de Grand MA 2 heeft gehuurd en die weer even z’n geheugen wil opfrissen voor wat de bediening van de Grand MA 2 betreft of voor de laatste update is er deze handige pagina van MA lighting.

9.7 / 10 ( 34 votes )

Een complexe lichtshow

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies