Hoe organiseer je een perfect personeelsfeest?

DJ nodig voor jouw personeelsfeest?

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren

Binnen een organisatie is het vaak gebruikelijk om een keer in de zoveel tijd een personeelsfeest te organiseren. Zo kun je het personeel bedanken voor hun inzet. Wil je naast lekker eten en drinken voorzien zijn van de beste muziek? Een Allround DJ helpt bij het organiseren van een optimaal bedrijfsfeest. Bekijk de mogelijkheden voor het organiseren van je personeelsfeest.

Assistentie bij het organiseren van je bedrijfsfeest

Hier is meer mogelijk dan slechts een DJ voor je personeels- of bedrijfsfeest huren. Zo kun je ook terecht voor de beste apparatuur. Denk daarbij aan goede geluidsinstallatie en DJ set. Wil je het helemaal afmaken? Kies dan ook voor een verlichte dansvloer en de drive in show of Foute Disco Show. Heb je zelf al de benodigde apparatuur? Onze DJ is ook zonder apparatuur te boeken.

Een thema personeelsfeest organiseren ?

Wil jij een bedrijfsfeest organiseren met een specifiek thema zoals een jaren 70/80 of misschien wel een 90’s feest? Of wil je een kerstfeest organiseren? Ook dan passen onze DJ’s zich geheel aan het door jou gekozen thema aan. Om welk thema het ook gaat, onze DJ’s hebben ervaring en kennis van verschillende muziekstijlen.

Stem je feest af op de medewerkers

Een personeelsfeest moet natuurlijk voor iedereen leuk zijn. Zo voorkom je dat ze de volgende keer niet meer komen opdagen. Peil bijvoorbeeld van tevoren van welke muziekstijlen je medewerkers houden. Kies eventueel voor verschillende muziekstijlen, zodat iedereen regelmatig zijn of haar favoriete nummer voorbij hoort komen.

Wat zijn de kosten voor een bedrijfsfeest met DJ?

De kosten hangen af van wat je precies allemaal wenst voor je personeelsfeest. Wil je alleen een DJ of wil je bijvoorbeeld ook een verlichte dansvloer of drive in show? Laat ons je wensen weten en vraag een offerte aan. Zo kunnen wij vooraf alle kosten in kaart brengen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Goed om te weten is dat wij ook staffelkorting bieden wanneer je kiest voor meerdere dezelfde producten. Gaat het om een evenement dan gaat het om meerdere boekingen in 1 jaar? Ook wanneer je dezelfde apparatuur huurt voor meerdere keren per jaar krijg je staffelkorting.

Direct een DJ voor je personeelsfeest inhuren? Bel of mail

Ben je overtuigd van onze dienstverlening en heb je interesse in een DJ? En zoek je eventueel ook nog extra benodigdheden zoals eenDJ set, verlichte dansvloer of drive in show? Geef je wensen door en wij zorgen voor een spetterend bedrijfsfeest!