Leuke clown Hoky Poky

Hoky Poky de super leuke clown

Doordat Hoky Poky zo’n leuke clown is wordt er altijd veel gelachen op elk feest. Zijn eigen “Hoky Poky tovershow” is op ieder kinderfeest een succes. Overal maakt Hoky Poky er een groot feest van omdat hij zo’n leuke clown is. Van verjaardagsfeestje tot winkelcentrum of schoolfeest; overal is clown Hoky Poky op z’n plaats. Natuurlijk ook als ballonnenclown, – dat doet bijna iedere leuke clown tegenwoordig – maar ook met zijn poppenkast vermaakt hij de kleine feestvierders als geen ander. Ademloos zitten de kleintjes naar “de grote Hoky Poky show” te kijken.

Standaard duurt de show van deze leuke clown één uur, dit kan naar wens worden uitgebreid, maar het is beter om daarover te overleggen met één van de partyplanners van All Star Entertainment. Erg jonge kinderen houden hun aandacht er namelijk niet altijd even lang bij.

hoky poky

Meer informatie ontvangen?

Bruiloft-DJ-Show-

De speciale leuke clown verkleedact…..

Met een hele speciale verkleedact maakt Hoky Poky elk kinderfeestje tot een unieke en onvergetelijke happening. Stel je maar eens voor dat er plotseling een gek vreemd mannetje binnenkomt. Die houdt wel van een feestje en wil met jullie mee feestvieren. Die rare meneer heeft op straat een grote rode kist gevonden. Jullie zijn heel nieuwsgierig en willen natuurlijk wel weten wat daar inzit. Jongens, dat is spannend !

leuke clown hoky poky

Er zitten heel erg rare kleren in. Heel groot met heel felle kleuren en enorme schoenen. Zulke schoenen heb je nog niet eerder gezien. Het lijken wel kleren van . . . Ja, dat is het; het zijn kleren van een clown ! Nu wil het mannetje die kleren aantrekken, maar dat gaat niet zo goed, want hij is heel erg onhandig. Gelukkig staat daar, met jullie hulp, al snel een leuke clown.

Het is clown Hoky Poky. In die kist zitten ook allemaal gekke dingen, waar hij rare dingen mee uithaalt. Deze leuke clown kan toveren ! En de jarige mag ook nog eens meehelpen met toveren. Het is dolle pret met deze leuke clown en z’n feestmuts, z’n konijn, koekenbakken, en cadeautjes. Nu alleen nog een dansje met z’n allen. Welk dansje? De Hoky Poky natuurlijk ! En het feest is compleet met een mooi gevouwen feestballon voor de jarige.

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies