Megafoon huren voor Bingo

Megafoon huren voor Bingo: Élk getal duidelijk verstaanbaar !

Mensen doen steeds vaker weer leuke dingen met elkaar. Een Buurt-Bingo is daar een goed voorbeeld van. Om luid en duidelijk verstaanbaar te zijn ga je een megafoon huren voor Bingo. Je hebt direct alle aandacht met een professionele megafoon.

Samen met de medebewoners van je flat een Flat-Bingo of Balkon-Bingo ? Op een mooie zomerse dag met iedereen uit je straat een Straat-Bingo ? Een hoop plezier en spanning. Het opnoemen van de Bingogetallen is ineens een stuk leuker als je niet meer schor wordt, maar ze gewoon inspreekt. Doordat het zo eenvoudig is om een megafoon te gebruiken sta je er waarschijnlijk ook niet meer alleen voor en wil iedereen je wel helpen.

Bij All Star Entertainment verhuren ze professionele megafoons met voldoende volume. Bij de megafoon zitten standaard 2 opgeladen battery-packs zodat je urenlang de megafoon kunt gebruiken. Let op: bij andere leveranciers moet je vaak zelf batterijen verzorgen. Hierdoor ben je vaak veel duurder uit. Vanzelfsprekend wordt de hele werking van de megafoon die je huurt duidelijk uitgelegd.

Vraag snel meer info via onderstaand formulier.

PersoonsgegevensDetailsmegafoon huren voor bingo op het balkon met de buren

Zo organiseer je een Buurt-Bingo

Als eerste moet je erachter komen of je buren het nét zo leuk vinden als jij om samen iets te doen. Gaat het bij de Straat-Bingo om de eeuwige roem of wil je toch wat prijsjes beschikbaar hebben ? En hoeveel budget wil je daar voor vrij  maken ? De ervaring heeft ons geleerd dat mensen bij eerdere Balkon-Bingo’s e.d. bereid zijn om tussen de €1,- à €2,- en maximaal €5,- per bingokaart te betalen. Het hangt ook af van het aantal rondes dat je wilt spelen. Dit is een manier om de kosten terug te verdienen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer inkomsten en hoe meer vreugd !

Je kunt zelf de bingokaarten uitprinten met een persoonlijk tekstje erop of ze kant en klaar kopen. Leg van tevoren nog even duidelijk uit hoe je het speel gaat spelen. Rijtje vol ? Horizontaal, Verticaal of The Big “L” ? En hoe vaak een volle kaart ? Als je wacht tot de volle kaart gebeurd er héél lang niets, het is leuker om verschillende prijsmomenten te hebben..

Als je je goed hebt voorbereid hoef je je nergens meer druk over te maken; het is tijd voor BINGO !

Bij All Star Entertainment is elk evenement een feest  !

megafoon huren voor buurt-bingo met de straat