Schmink clown Ellebel

Ellebel is een leuke schmink clown

Een leuke vrouwelijke clown die nog kan schminken ook, dat zie je niet vaak. Schmink clown Ellebel wordt dan ook vaak gevraagd voor peuter en kleuter feestjes. Want juist op die leeftijd vinden kinderen een schmink clown erg leuk. Ook voor glitter tattoos draait schmink clown Ellebel haar hand niet om. Het plakken van glitter tattoos kan ze nog veel sneller dan het schminken van kinder koppies. Zo heeft iedereen heel snel al iets dat ze aan hun vriendjes kunnen laten zien. Bij binnenkomst zorgt schmink clown Ellebel er voor dat de gezichtjes worden geschminkt in het juiste thema. Het ziet er meteen extra feestelijk uit ! Niet alleen omdat schmink clown een vrouw is, maar in het bijzonder omdat Ellebel een opleiding heeft gedaan tot gediplomeerd sociaal pedagogisch werkster en omdat ze moeder is van 3 zoons is ze bijzonder geschikt voor feestjes met veel peuters en kleuters.

schmink clown

Meer informatie ontvangen?

schmink clown

Schmink clown Ellebel goochelt ook en meer….

Naast dat ze bekend staat als schmink clown kan deze vrouwelijke clown ook nog eens goochelen en maakt ze net als veel andere clowns ballonnenfiguren. In haar clownskoffer zitten allemaal gekke dingen. Tijdens de leuke voorstelling laat ze alles zien. Meestal gaat er veel mis maar gelukkig willen de jarige en de gastjes vaak wel een handje helpen..! Alle kinderen krijgen een leuk ballonnenbeestje zoals een vlinder, puppie, dino, zwaard, enz. De jarige krijgt niet alleen een supergrote ballon maar ook een echt clowns kado van schmink clown Ellebel.

springkussen

Samen met schmink clown Ellebel kun je ook voor een aantrekkelijke prijs een springkussen mee laten komen. Vooral voor peuters is dit superleuk. Ze springen er de hele tijd lustig op los. Daarnaast heeft Ellebel ook een suikerspin machine die je van haar kunt huren. Wanneer je meer informatie wilt over schmink clown Ellebel neem dan snel contact op door op de contactknop te klikken en laat je vrijblijvend helpen door één van de partyplanners van All Star Entertainment. Dan weet je zeker dat ook joúw evenement een feest wordt !

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies