Silent Disco Buurtfeest

Silent Disco Buurtfeest: samen apart genieten

De mooie lange zwoele zomerdagen komen er weer aan. Terwijl je normaal gesproken met je buurt een knalfeest geeft moet het nu eens anders…. Daarvoor hebben ze bij All Star Entertainment nu een compleet uitgewerkt Silent Disco Buurtfeest concept. Feestelijke verlichting, professionele DJ apparatuur, niet te vergeten een ervaren Allround DJ en vanzelfsprekend de Silent Disco set.

Deze bestaat uit 1, 2 of 3 zenders en zoveel draadloze koptelefoons als je maar wilt. Op de koptelefoon kies je eenvoudig naar welke zender je wilt luisteren. Maar let op ! Het leukst is het wanneer iedereen in een buurt meedoet en naar hetzelfde kanaal luistert. Of dat er een Kids-kanaal is, een Lounge-kanaal en natuurlijk het feestkanaal met de DJ. De eerste 2 kanalen kunnen eenvoudig via een playlist de muziek afspelen. Waarbij de DJ kijkt naar de reactie van het publiek en er voor zorgt dat er een mooie feestsfeer ontstaat.

PersoonsgegevensDetailsSilent Disco Buurtfeest met DJ boeken

Zo organiseer je een Silent Disco Buurtfeest

Allereerst moet je er achter komen of je buren net zo leuk zijn als jijzelf. Daarna tel je of het commercieel haalbaar is om een Silent Disco Buurtfeest te organiseren. De ervaring heeft ons geleerd dat mensen bij eerdere stille feesten bereid zijn om tussen de €10,- en maximaal €15,- per koptelefoon te betalen. Dit is een manier om de kosten terug te verdienen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer inkomsten en hoe meer vreugd !

Omdat de totale kosten afhangen van verschillende dingen is het het handigst om je vrijblijvend terug te laten bellen. Dan kunnen we je het beste voorstel doen.

Je hoeft je nergens meer druk over te maken; het is tijd voor feest !

Bij All Star Entertainment is elk evenement een feest  !

Silent Disco Buurtfeest koptelefoons met zender huren