Silent Disco koptelefoon huren per stuk
Losse silent disco koptelefoon huren

Silent Disco Koptelefoon huren per stuk

€ 4,24 incl BTW
€ 3,50 excl BTW

De Silent Disco koptelefoon is het onderdeel waar de muziek of andere geluiden op wordt ontvangen.
Bestel hier een oplader voor de Silent Disco koptelefoons mee.

Artikelnummer: 201. Categorie: . Tag: .

Beschrijving

Losse Silent Disco koptelefoon huren per stuk

losse Silent Disco koptelefoon huren per stuk met meerdere kanalen, kleuren en zendersElke klant bepaalt bij All Star Entertainment helemaal zelf hoeveel koptelefoons hij of zij wil huren. Er is immers geen minimum aantal of orderbedrag ! Daarom hebben we hier de prijs van de losse Silent Disco koptelefoon per stuk voor je neergezet.  Voor grotere aantallen Silent Disco koptelefoons huren kies je het beste voor een Silent Disco Pakket. Daar vind je een van tevoren samengesteld aantal koptelefoons en één of meerdere zenders. Daardoor hoef je zelf minder te zoeken en heb je gelijk een betere prijs voor je totale Silent Disco pakket.

De koptelefoons gaan opgeladen zo’n 8 – 10 uur mee. Vanzelfsprekend zijn de Silent Disco koptelefoons volledig opgeladen bij ontvangst. De oorschelp verandert van kleur. Al naar gelang naar welk kanaal iemand luistert. Kanaal 1 is rood, kanaal 2 is groen en kanaal 3 is blauw gekleurd. Van veraf kun je daardoor ook zien waarnaar je beste vriend of vriendin luistert.

De Silent Disco koptelefoons zijn eenvoudig aan te passen, zodat ze makkelijk zitten. Verder zitten er kunstlederen kussens op. Ten eerste is dat voor het draagcomfort en ten tweede voor de hygiëne. Daarnaast zit er op elke koptelefoon een volumeknop, zodat iedereen zelf het volume aan kan passen aan zijn of haar wensen. Het geluid van de Silent Disco koptelefoon heeft een heldere warme klank.

Een Silent Disco vind iedereen eigenlijk wel leuk. Hier zie je een voorbeeld van een Silent Disco die was georganiseerd voor een buurtfeest.

Oplader bijbestellen voor de Koptelefoon

Silent Disco oplader voor de koptelefoons

Klik op de foto om de oplader mee te bestellen

Wil je nu een Silent Disco set huren voor meerdere dagen dan bestel je er voor slechts €5,- (excl. Btw) een oplader voor de draadloze koptelefoons bij. Ook wanneer je de koptelefoons erg lang – langer dan 8 tot 10 uur – wilt gebruiken is het verstandig om ze tussendoor op te laden. Bestel die oplader voor de Silent Disco koptelefoons hier mee. Op deze manier heb je nog langer plezier van de Silent Disco die je huurt. Met 1 oplader laad je makkelijk en snel tot 16 koptelefoons tegelijk op. Zodoende komt er nooit een einde aan je Silent Disco feest.