Een Silent Disco Set huren voor 30 personen per post

Silent Disco Set huren 30 personen

€ 136,13 incl BTW
€ 112,50 excl BTW

Silent Disco Set huren 30 personen

Dit Silent Disco pakket bevat 30 draadloze koptelefoons en 1 zender. Het is geschikt om op de koptelefoons 1 signaal te laten ontvangen. Voeg 1 of 2 zenders toe om meerdere signalen uit te zenden.

Artikelnummer: 254. Categorie: .

Beschrijving

Voeg hier eenvoudig extra koptelefoons toe aan je Silent Disco Pakket

bestel extra koptelefoons bij je Silent Disco Pakket

Bestel sneller een compleet Silent Disco Pakket

Hier kun je makkelijk en snel een Silent Disco set huren voor 30 personen. Het pakket bestaat uit 1 zender en 30 opgeladen koptelefoons. In de eerste plaats bepaal je het aantal koptelefoons. Ten tweede het aantal zenders. Ten derde bepaal je welke audio aansluiting je nodig hebt. Als laatste wellicht nog zaken die je hieronder ziet.

Welk audiokabeltje heb je nodig ?

verschillende mogelijke audio aansluitingen voor Silent Disco

audio connectoren

Er bestaan verschillende audio aansluitingen. We zorgen er altijd voor dat de juiste kabel bij je Silent Disco set zit. Eventueel doen we er verschillende bij. Wel zo makkelijk. Hierdoor sluit je altijd eenvoudig je afspeelapparaat aan op de zender. Bij 2 zenders horen natuurlijk 2 kabels. Wij letten altijd op of dat goed gaat. Kom je er niet uit ? Vraag het gerust. Klik op de foto met audioconnectoren om de juiste audiokabel voor je Silent Disco Set mee te bestellen.

 

Nog langer in stilte doorfeesten ?

Silent Disco koptelefoon oplader

Silent Disco oplader

De koptelefoon werkt ongeveer 6-8 uur op een volledige lading. De gebruiksduur is afhankelijk van het volume waarop de muziek wordt afgespeeld. Ben je van plan om langer door te feesten ? Dan bestel je een lader mee. Daarmee laad je tussendoor de koptelefoons op. Het opladen vergt enige tijd. Daardoor is het dan wel verstandig om wat meer koptelefoons mee te bestellen. Wanneer de koptelefoon aan de lader ligt kan er vanzelfsprekend niet gedanst worden. Klik op de foto van de oplader om een oplader bij je Silent Disco set te bestellen.

 

Silent Disco pakket huren voor 30 personen met meer zenders ?

Extra Silent Disco zender huren voor Silent Disco huren 40 personen

Silent Disco zender

Om verschillende signalen tegelijkertijd te kunnen laten horen heb je meerdere zenders nodig. Op de draadloze koptelefoons kan het signaal van tot maximaal 3 zenders worden ontvangen. Wanneer je dus 2 verschillende muziekstijlen of playlists tegelijkertijd wilt laten horen heb je daarom 2 zenders nodig. Klik op de foto van de zender om een extra zender bij je Silent Disco set te bestellen.

 

 

Een Silent Disco met 30 personen in het bos ?

12V Batterypack voor Mobiele Silent Disco huren 30 personen

12V Batterypack

Vroeger was dansen in bijvoorbeeld een bos of op een strand onmogelijk zonder geluidsoverlast te veroorzaken. Intussen is het mogelijk om met dezelfde kwaliteit overal waar je maar wilt een Silent Disco te organiseren. Daartoe hebben we een batterypack uitgezocht waarop de zender en zelfs je mobiel vele uren kunnen draaien. Klik op de foto van de batterypack om een batterypack bij je Silent Disco set te bestellen.

 

 

Hier zie je een filmpje van een Mobiele Silent Disco

 

Verzending per post van de Silent disco set voor 30 personen

Silent Disco huren 40 personen met gratis verzending per post

Verzending per post

Wanneer je dat wenst kan de Silent Disco set voor 30 personen ook per post worden verzonden. Het Silent Disco pakket voor 30 personen kan gratis verzonden worden. Je bestelling wordt dan tijdig geleverd. Na afloop breng je de Silent Disco box naar een Post NL punt. Uiteraard zit het retourlabel er al bij. Daar vandaan gaat het weer retour. Al met al is een Silent Disco set huren voor 30 personen reuze eenvoudig.