Sterrendoek huren

Sterrendoek huren ? Direct een heel ander gezicht !

👇🏼Like All Star Entertainment op Facebook

Een feest organiseren en de locatie ziet er niet uit ! Wat nu ? De oplossing is een sterrendoek huren. Het makkelijkst huur je zo’n sterren backdrop inclusief Pipe & Drape systeem.  Op het filmpje hiernaast zie je hoe je – zelfs alleen – een star drape opbouwt. De sterrendoeken die ze bij All Star Entertainment verhuren werken met Velcro oftewel klittenband. Zodoende hangt het sterrendoek snel netjes en strak.

Er zijn sterrendoeken beschikbaar met zwart doek en witte leds of met zwart doek en rgb leds. Bij deze laatste kunnen de leds middels de bijbehorende controller in elke gewenste kleur worden gezet. Met dezelfde controller stel je ook super eenvoudig de snelheid en patronen in. Het is zelfs mogelijk om de leds van de sterren backdrop op de maat van de muziek te laten knipperen.

Neem snel contact op om alle mogelijkheden te weten te komen. Bij All Star Entertainment verzorgen ze graag je complete feest van A tot Z: Grote TV schermen, een allround DJ,  een witte speakerset met top geluid ? Alle techniek is in huis en ze helpen je graag op weg naar een onvergetelijk feest.

Vraag snel meer info over een Sterrendoek Huren

PersoonsgegevensDetailsSterrendoek, Star Backdrop of Star Drape huren

Bepaal welk sterren backdrop je wilt en hoe groot

Met staanders en leggers van het z.g. Pipe & Drape systeem bouw je eenvoudig de constructie zonder gevaarlijk klimwerk. De sterrendoeken die ze verhuren hebben een afmeting van 3×6 meter. Daardoor heb je genoeg voor achter een flink podium. Echter kunnen ze super simpel aan elkaar worden gekoppeld. Zodat je één heel lang sterrengordijn creëert.

Vaak wordt het ook als sterrenwand c.q. afscheiding gebruikt. Verder is een stijlvolle chiquere oplossing om voor de  sterrenwand over de gehele lengte een witte vitrage te laten hangen. Er stond al eerder dat je het sterrendoek zelf kunt opbouwen, maar de mannen van All Star Entertainment doen het ook graag voor je.

Omdat de totale kosten afhangen van verschillende dingen is het het handigst om je vrijblijvend terug te laten bellen. Dan kunnen we je het beste voorstel doen.

Je hoeft je geen zorgen te maken; het is tijd voor een onvergetelijke event !

Bij All Star Entertainment is elk evenement een feest  !

Sterrendoek huren voor bruiloft

Hoe hoog zet je het sterrendoek achter een podium ?

In het geval je een sterrendoek achter een podium plaatst dan is het handig om hogere staanders te gebruiken. Er zijn staanders van 4 meter lengte beschikbaar. Hiermee koen je de vloerplaten op de grond achter het podium zetten, waardoor dit vrij blijft. Hierna schuif je de palen (staanders) uit tot boven het podium.