Verhuur

Het beginpunt voor verhuur van geluid en licht, effecten en DJ set

Voor de verhuur van geluidsintallatie en licht of zelfs een verlichte dansvloer of video-wall ben je bij All Star Entertainment precies aan het juiste adres. Zij bezorgen de gewenste geluidsinstallatie niet alleen in de regio Amsterdam, maar door heel Nederland. Hun vakkundige medewerkers maken je wegwijs met de bediening van de gehuurde apparatuur en sluiten het aan. En ze geven antwoord op vragen. Dat is nu goede service.

Hieronder verschillende onderdelen

Silent Disco

Pioneer DJ set huren

Pioneer RMX 1000 huren

Airstream huren

Rookmachines en andere effecten huren

Geluid huren

Licht huren

Verlichte dansvloer huren

Podiumwagen huren

Geluidsman huren

Vinyl DJ set huren

Beamer Huren

Video Wall Huren

Grote TV Huren

Meer informatie ontvangen?

  Contactgegevens

  Aanvullende informatie

  Apparatuur van uitstekende kwaliteit

  Wanneer je een geluidsinstallatie huurt, wil je er vanuit kunnen gaan dat die foutloos werkt, zelfs wanneer er eens minder slim mee wordt om gegaan. De versterkers zijn ook nog eens ruim beveiligd tegen bijv. blikseminslag en kortsluiting.
  Bij verhuur van geluid en licht gaat het niet alleen over geluidsboxen en versterkers, maar ook over een complete DJ set huren, een presentatieset of PA- set met microfoons of afspeelapparatuur. Eventueel met een schitterende lichtshow met andere effecten er bij. Dan is een goede optie ook om gelijk een drive-In show te bestellen, dan heb je alles in één keer compleet.

  Breed aanbod aan apparatuur

  Je merkt al dat bij All Star Entertainment verhuur van geluid en licht meer is dan alleen wat speakers en lampen uitladen.
  Speciaal voor de vaste klantenkring van All Star Entertainment bij verhuur van geluid en licht is er een actie die uniek is in deze branche; wanneer je vaak huurt, wordt je beloond met een korting die wel kan oplopen tot 50 % ! Zo wordt feest vieren nog leuker! Kijk voor de exacte korting op de staffelkorting pagina.

  De extra service bij verhuur van geluid en licht bij All Star Entertainment

  Bij sommige geluidsinstallatie verhuur bedrijven moet je extra betalen voor een statief of voor de kabels. Bij All Star Entertainment niet. Alles is inbegrepen. Je hoeft zelf verder nergens meer over na te denken. Dat doen zij voor jou. Het bezorgen in de regio Amsterdam e.o. is mogelijk. Je hoeft slechts linksonder je telefoonnummer achter te laten en één van De Partyplanners zullen je zo snel mogelijk terug bellen om exact met te bespreken wat voor geluidsinstallatie je nodig hebt voor het event. Mailen mag natuurlijk ook.
  Vertrouw daarom bij verhuur van licht en geluid op de expertise van All Star Entertainment.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?