De FAQ verlichte dansvloer helpen je op weg

Mocht je nu zelf nog vragen hebben na het lezen van de antwoorden op de FAQ verlichte dansvloer pagina vul dan gewoon het contact formulier in of stuur een berichtje via de chat knop. Ga voor filmpjes over de verlichte dansvloeren die je kunt huren naar de verlichte dansvloer huren pagina.

Ik wil een verlichte dansvloer buiten; kan dat ?

Ja, maar je moet wel goed letten op de volgende punten:

– Een verlichte dansvloer kan alleen op een vlakke ondergrond worden geplaatst. De vloerdelen volgen namelijk de vorm van de ondergrond. Als deze niet egaal is, kan de vloer ook nooit vlak worden geplaatst.

– De ondergrond voor de led-dansvloer moet niet alleen vlak en egaal zijn, maar ook stevig, dus op gras, zand, grind of schelpen kan de vloer niet worden geplaatst.

– Omdat de zon natuurlijk feller is dan welke andere lichtbron ook, heeft het gedurende de dag weinig zin om de vloer buiten te plaatsen omdat je de effecten van de vloer nauwelijks zult zien. Vanaf het moment dat het gaat schemeren zul je de vloer weer in alle glorie kunnen zien.

– De vloertegels zijn bestand tegen een beetje vocht; een glas frisdrank of bier of wijn kan de vloer zeker hebben, maar langdurige regen of een hoosbui is funest voor de elektronica van de vloer. In Nederland waar het weer erg wisselvallig is, is een tent of een soortgelijke overkapping een must.

Heb ik voldoende stroom voor een verlichte dansvloer ?

Dat is verschillend bij elk type verlichte dansvloer.

Het verbruik per M² is bij:

een patronen Led-vloer maximaal 72 Watt.

een 25-pixel Led-vloer maximaal 28 Watt.

een Led-vlakkenvloer maximaal 75 Watt.

een 64-pixel Led-vloer maximaal 95 Watt.

Een 100-pixel Led verlichte dansvloer maximaal 28 Watt.

De locatie voor de vloer is niet op de Begane Grond, maar op een hogere verdieping zonder lift.

De vloer kan nog steeds worden geplaatst, maar als de onderdelen over een trap moeten worden gesjouwd, dan is extra personeel nodig en dit brengt extra kosten met zich mee. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan kunnen we in een persoonlijk telefoongesprek vaak al beoordelen of dit nodig is. Mocht het dan nóg niet duidelijk zijn, dan zien wij graag een foto of iets dergelijks van de locatie.

Hoe doe ik dat eigenlijk, een verlichte dansvloer boeken ?

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site, maar je kunt natuurlijk ook direct bellen. De gegevens die we nodig hebben zijn de datum, de locatie, welk type vloer, de afmetingen en de gewenste op- en afbouwtijd. Je ontvangt dan heel snel een goed en scherp voorstel van ons. Bij akkoord krijg je onze bevestiging en de factuur. Deze moet vóór het plaatsen van de vloer zijn voldaan, dus uiterlijk op de dag van levering zelf. Afbouw vóór 03.00 uur is inclusief; later brengt extra kosten met zich mee. En er is een minimaal orderbedrag van €370 excl. Btw, maar daar zit dan ook alles bij in.

Als ik de led-vloer huur, moet ik dan zelf nog andere dingen regelen?

Stroom. Dat is het enige. In onze bevestiging zullen we schrijven welk type stroom-aansluiting wij nodig hebben.

En water om nog even na te dweilen, zodat de vloer er helemaal spic en span uit komt te zien. Verder hebben wij alles bij ons.

Oh ja, misschien een kopje koffie of een frisje.

Als ik ergens anders een lagere prijs zie, wat dan ?

Het is bijna onmogelijk dat dit zo is, maar mocht het toch voorkomen, dan passen wij ons aan aan de prijs van de concurrent. Het moet dan natuurlijk wél om exact dezelfde vloer gaan qua type vloer, maat en afbouwtijd.

Ik wil de led-vloer graag zelf ophalen en plaatsen ?

Dat kan niet en wel om de simpele reden dat ons vervoer speciaal is ingesteld op het vloerentransport. Verder is het vervoer, het aansluiten, schoonmaken bij de prijs inbegrepen. En zo weten wij ook zeker dat de vloerdelen correct met elkaar worden aangesloten. Zo kunnen wij het functioneren van de vloer garanderen.

Kun je struikelen over de verlichte dansvloer ?

Alleen als je niet kijkt en oplet. De led-vloer is tenslotte verlicht, dus het verschil tussen de verlichte vloer en de rest is erg groot. Bovendien zijn alle vloeren uitermate plat. De 25 Pixel Led-vloer is 38mm dik, de patronen Led-vloer is 61mm dik, de Vlakken-vloer is 86mm dik en de 64 Pixel Led-vloer is 94mm dik. De 100 pixelvloer en twinklevloer zijn nog dunner, slechts 34 mm. Indien gewenst kunnen we tegen meerprijs schuin aflopende randen leveren. Zo loop je nog minder risico en het oogt nog mooi ook. De led-vloer en dus ook de toplaag is trouwens van kunststof. Deze is bewust vrij stroef, zelfs wanneer er een drankje wordt gemorst. Zo blijft iedereen zo veilig mogelijk.

FAQ verlichte dansvloer is ook buiten mogelijk