Zangeres Nacyra Kendall

De Zangeres met de zwoelste stem…..

Als zangeres spreekt Nacyra jong en oud aan, met haar muziekstijl die varieert van Disco,Soul en Funk zoals Sister Sledge, Donna Summer en Tina Turner, tot de Pop/R&B stijl van Rihanna en Beyoncé. Elk optreden is iedere keer een miniconcert.

De Zangeres met de compleetste show…..

Omdat ze gebruik maakt van eigen dansers ziet de show er altijd erg verzorgd uit. Juist bij zo’n zangeres is het extra bijzonder dat er een paar goed uitziende mannen bij staan. Mocht het eens niet zo passen qua ruimte dan is het voor haar geen enkel probleem om solo zingend het publiek te vermaken.

Nacyra Kendall is begonnen in de muziekwereld toen ze 8 jaar was. Muziek, dans en acteren is de rode draad in het leven van deze zangeres. Als ze ergens voor gaat, doet ze dat met hart en “Soul”. Haar moeder heeft Nacyra op pianoles gezet; dat heeft ze 2 jaar gedaan totdat bleek dat de jongedame blokfluit, Streetdance en zangles leuker vond.

In de loop van tijd stond Nacyra als klein meisje op een groot podium in haar clownspak, feeën pak, zigeuner pakje en nog veel meer in theater- en dinnershows in Het Klein Theater in Amsterdam Noord. Zo leerde ze ook allerlei instrumenten bespelen.

In 2007 is Nacyra naar het zonnige Griekenland gegaan om 6 maanden lang te  gaan zingen in de meiden – groep “The Supremes Girls”. Hierna heeft deze moderne zangeres samengewerkt met Postmen, Remix Crew, Brace, DJ Chuckie en heeft ze regelmatig als achtergrond zangeres opgetreden. Zo zong ze op De Uitmarkt, in Meer en Vaart in Osdorp, in de Amsterdamse RAI en diverse outdoor festivals.
Laatst stond ze met haar zwoele stem Proud Mary – de gouwe ouwe van Ike and Tina Turner – te zingen op een bruiloft en zelfs de opa en oma van het bruidspaar gingen helemaal los. Daaruit blijkt weer hoe het repertoire van deze hartstochtelijke zangeres op feestelijke momenten  iedereen aanspreekt.

De vurige R & B zangeres Nacyra Kendall

Meer informatie ontvangen?

HET LAATSTE NIEUWS OVER ZANGERES NACYRA KENDALL

Nacyra Kendall bracht onlangs haar eerste single uit. Op dit moment wordt de videoclip van de exotisch ogende zangeres en haar sexy dansers afgemonteerd. De demo van de videoclip heeft in ieder geval al de aandacht getrokken van Will.i.am (Black Eyed Peas) die in de jury zat van The Voice UK. Ze is verder druk met de opnamen van haar album. Hieronder kun je luisteren en kijken naar deze zeer dansbare muziek.

Nacyra Loves You !

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies