Allround DJ GUTXI

Allround DJ Gutxi ! boeken; een DJ voor elk soort muziek

Impressie

Allround DJ Gutxi ! heeft jarenlang ervaring in het draaien van muziek in alle stijlen. Hij is een DJ die opgroeide in de seventies, eighties, nineties en zero’s. Hij maakte alle muziek écht mee. Voor een beurs, personeelsfeest, vrijdagmiddag borrel, verjaardagsfeest, buitenevenement, tijdens een lunch of diner is Allround DJ GUTXI ! de beste keus; hij heeft een enorme muziekcollectie en daardoor kan Allround DJ GUTXI ! echt elke muziekstijl aan. Bossa Nova en Lounge, Disco of Latin House en zelfs Hollands; hij draait iedere muziekstijl met veel plezier ! Een Allround DJ boeken omdat die zich richt op een divers publiek en de daarbij behorende verschillende smaken muziek. Gutxi ! is een uitstekende keus als DJ voor je huwelijksfeest.

DJ Gutxi is hier de Kerst DJ

DJ Gutxi op een bedrijfsfeest

DJ Gutxi als Bruiloft DJ

Een optreden van allround DJ Gutxi ! valt bij iedereen in de smaak

Hier zie je visuals zoals die werden afgespeeld tijdens enkele optredens van DJ GUTXI ! De kleuren spatten echt van de TV-schermen af. Door professionele visuals, zoals je hier ziet van Allround DJ GUTXI !, aan je feest toe te voegen, creëer je op een vrij eenvoudige manier meer uitstraling op elk evenement. Wil je ook visuals op maat voor je feest, dan kun je dat aangeven bij één van de partyplanners, die er dan voor zorgen dat dat naar wens geregeld wordt. Het is joúw evenement dus joúw stijl.

Bepaal ik zelf de muziek bij Allround DJ Gutxi ! ?

Gutxi ! op een beurs

Gutxi ! door de grachten van A’dam

Allround DJ GUTXI ! past zich aan jouw voorkeur aan. Nadat je hebt aangegeven wat voor muziek je wilt, draait hij dit vol overgave. Het voordeel en gemak van Allround DJ GUTXI ! is dat je niet verschillende DJ’s hoeft in te huren. Dit is de DJ met dat beetje méér. Allround DJ GUTXI ! raakt altijd de juiste snaar op je feest. Tegelijkertijd houdt hij je gasten goed in de gaten om, waar nodig, de muziek aan te passen aan de sfeer van het moment. Elke DJ zou dit moeten doen, maar Allround DJ GUTXI ! houdt altijd de reacties van het publiek in de gaten; dat vindt hij heel belangrijk.

Bij bijvoorbeeld bedrijfs- of huwelijksfeesten is het ‘t beste om zo afwisselend mogelijk te draaien.Dit kan het best door z.g. blokjes van een aantal bij elkaar passende nummers te draaien. Zo kun je je voorstellen dat het leuker is om een paar Latin knallers achter elkaar te draaien dan zomaar één los Spaanstalig nummer. Omdat hij zelf al wat jaartjes meedraait is Allround DJ GUTXI !  de beste keus voor je huwelijk of je 30ste, 40ste of 50ste verjaardagsfeest. Ondanks de variatie op je feest heeft deze ervaren Allround DJ een eigen geluid dat hij maar wat graag laat horen !

Waar kan Allround DJ Gutxi dan allemaal draaien ?

Allround DJ Gutxi ! is de beste DJ voor een bedrijfsfeest of huwelijksfeest

Allround DJ GUTXI ! is ook te vinden is op de DJ Site djguide.nl .Met zijn stijl van Bossa Nova, Lounge, Gepimpte Classics, Latin en Deep House gaan je gasten los op je clubfeest, bedrijfsparty, vrijdagmiddag borrel, (gay)bruiloft of verjaardagsfeest ! Je ziet hier een foto van een bedrijfsfeest met een video dansvloer.

DJ GUTXI ! draait digitaal, dus elk nummer is aanwezig en zo niet, dan zorgt GUTXI ! er wel voor. Allround DJ Gutxi is namelijk – zoals dat hoort – aangesloten bij een wereldwijd netwerk met ontelbare muzieknummers waaruit hij alles kan draaien. Bij meer speciale verzoeken, wordt dit vooraf in overleg perfect geregeld.

Voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement zou je een live saxofonist of andere muzikant mee kunnen laten spelen met de muziek van deze DJ, waardoor een stijlvolle sfeer ontstaat. Ook op een beurs komt Allround DJ GUTXI ! classy over. Een DJ, zoals hij, die voor jouw stand draait, geeft met zijn muziek een eigen klank aan je bedrijf; hierdoor krijg je als bedrijf een duidelijke uitstraling.

Meer informatie over Allround DJ GUTXI !

 

 

         

 

 

 

ALLROUND DJ GUTXI EN ZIJN MUZIEK !

 Door op het Soundcloud logo hier links te klikken ga je naar het profiel van DJ Gutxi ! op Soundcloud. Regelmatig draait DJ Gutxi ! voor goede doelen, zoals Stichting ‘Het Vergeten Kind’, Stichting Timmerproject Guatemala en Kika.

 

lekkere zomerse mix van allround dj Gutxi !……

Een heerlijke Latin House Mix voor de zomer van 2013 :

DJ GUTXI ! is niet een typische Gay DJ, maar omdat zijn muziek zo vrolijk, herkenbaar en uplifting is, draait hij wel regelmatig op Gay Parties.

Als je meer info wilt over wat er mogelijk is of wanneer je een gepersonaliseerde demo van een mix van één van de muziekstijlen wilt ontvangen neem dan gerust  hier contact op.Neem contact op voor een feest organiseren