Bel direct
via Whatsapp

Allround DJ GUTXI

Allround DJ Gutxi boeken; één DJ voor alle muziek, de hele avond

Allround DJ Gutxi past zich aan jouw voorkeur aan. Nadat je hebt aangegeven wat voor muziek je wilt, draait hij dit vol overgave. Met professionele DJ-apparatuur, zijn technische ervaring én een onuitputtelijke keus uit muziek is dit is de DJ met dat beetje méér. Het voordeel en gemak van Allround DJ Gutxi is dat je niet verschillende DJ’s hoeft in te huren. Allround DJ Gutxi raakt altijd de juiste snaar op je feest. Bijvoorbeeld tijdens receptie eerst rustig en sfeervol en na de openingsdans knallen ! Tegelijkertijd houdt hij je gasten goed in de gaten om, waar nodig, de muziek aan te passen aan de sfeer van het moment. Elke DJ zou dit moeten doen, maar Allround DJ Gutxi houdt altijd de reacties van het publiek in de gaten; dat is heel essentieel.

Bij bijvoorbeeld bedrijfs- of huwelijksfeesten is het ‘t beste om zo afwisselend mogelijk te draaien. Dit kan het best door z.g. blokjes van een aantal bij elkaar passende nummers te draaien. Zo kun je je voorstellen dat het leuker is om een paar Latin knallers achter elkaar te draaien dan zomaar één los Spaanstalig nummer. Door jarenlange ervaring is Allround DJ Gutxi  de beste DJ voor je huwelijksfeest, een personeelsfeest, of je 30ste, 40ste of 50ste verjaardagsfeest. Ondanks de variatie op je feest heeft deze ervaren Allround DJ een eigen geluid dat hij maar wat graag laat horen!

 

Allround DJ Gutxi boeken; vanaf de receptie een topsfeer

Allround DJ Gutxi bespreekt met jullie jullie wensen qua muziek en hoe geluid en licht er uit gaan zien. Kortom de hele ambiance kun je aan hem overlaten. Het handigste is wanneer jullie elkaar ontmoeten op de locatie van het feest en jullie wensen kenbaar maken. Allround DJ Gutxi bespreekt aan de hand daarvan de mogelijkheden waardoor de zaal er gelikt uitziet.Hier moet de mp4 speler worden geplaatst

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Allround DJ Gutxi! de beste DJ keus voor elk feest

  Draait duizendpoot DJ Gutxi alles?

  Allround DJ Gutxi heeft echt bijna alle muziek. Alleen gekke Youtube-parodieën heeft hij niet. Maar eigen muziek kun je van tevoren natuurlijk wel zelf aanleveren. Een enkel nummer gewoon via email; meerdere via bijvoorbeeld WeTransfer. En zijn er tijdens het feest verzoekjes mogelijk? Als jullie dat toestaan wel. Draait hij dan ook alles ? Nee, want soms is het moment er niet naar. want, naast de technische kant van het draaien, is het belangrijkste om het publiek, jullie gasten, te lezen. Bij de volgorde van jullie eventuele favoriete nummers is het verstandig uit te gaan van de ervaring van de DJ. Maar wees gerust, het wordt gegarandeerd feest!

  Wat moet ik zelf doen wanneer ik Allround DJ Gutxi boek?

  Wanneer je Allround DJ Gutxi hebt geboekt zal er snel een afspraak worden gemaakt. Zo wordt het meteen persoonlijk. Het enige dat jullie moeten doen is nadenken over de look van de zaal en belangrijker nog, jullie favoriete muziek. Nummers waaraan jullie goede herinneringen hebben, bijvoorbeeld. Natuurlijk kun je  Allround DJ Gutxi altijd bereiken via Whatsapp als je dringende vragen hebt, maar in principe hoef je verder niets meer te doen. Behalve je verheugen op jullie feest en de benen onder je lijf vandaan te dansen.

  Visuals bij DJ Gutxi: een feestelijke aanvulling.

  Hier zie je visuals zoals die werden afgespeeld tijdens enkele optredens van DJ Gutxi De kleuren spatten echt van de TV-schermen af. Door professionele visuals, zoals je hier ziet van Allround DJ Gutxi, aan je feest toe te voegen, creëer je op een vrij eenvoudige manier meer uitstraling op elk evenement. Wil je ook visuals op maat voor je feest, dan kun je dat aangeven bij één van de partyplanners, die er dan voor zorgen dat dat naar wens geregeld wordt. Het is joúw evenement dus joúw stijl.

  Allround DJ Gutxi! beste DJ voor een verjaardagsfeest

  Kan DJ Gutxi qua muziek een gemengd huwelijk aan?

  Allround DJ Gutxi heeft voldoende ervaring met gemengde huwelijken. Als de bruid of bruidegom uit een ander land komt is dat muzikaal geen enkel probleem. Zo zijn er al geweest: Brazilië, België, Australië, Frankrijk, Griekenland, Duitsland, Egypte, Georgië, Iran, Italië, Kroatië, Mexico, Israël, Polen, Portugal, Somalië, Turkije en de Verenigde Staten. En de muziek die jullie dan aanleveren wordt door perfect door de internationale en Nederlandse muziek gemixt. Zo komen alle gasten aan hun trekken.

  Allround DJ Gutxi is niet een typische Gay DJ, maar omdat zijn muziek zo vrolijk, herkenbaar en uplifting is, draait hij wel regelmatig op LGBTI Party’s.

  Kijk gerust eens op de bookingsite Trustoo om wat geweldige reviews te lezen.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?