Bel direct
via Whatsapp

Verlichte dansvloer en DJ Huren?

Feest met een WOW-factor

Ledvloer & dj combi huren

Wil je graag een verlichte dansvloer en dj huren voor jouw feestje of bruiloft? Er zijn dansvloeren in verschillende prijsklassen, zo kun je ook een budget verlichte dansvloer met dj huren.

Ben je benieuwd naar onze verschillende soorten discovloeren in combinatie met een dj? Hieronder geven we je per type een filmpje, zodat je een impressie krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Met het grootste standby assortiment en netwerk van Nederland worden de vloeren van All Star Entertainment overal ingezet.

Algemene informatie:

  • De prijzen die bij de vloeren staan zijn:
  • Inclusief transport (in centraal Nederland)
  • Inclusief aansluiting & installatie (in Nederland)
  • Exclusief BTW
  • De verlichte dansvloer panelen zijn 1-bij-1 meter
  • Het minimale order bedrag is €370,-.
  • Prijzen worden voordeliger naarmate de order groter wordt.
  • Bij meerdere dagen achter elkaar krijg je staffelkorting

Vaste patronen verlichte dansvloer huren

Vanaf € 480,- excl. BTW

Van deze vloer heb je al voor € 480,- een vloer van 6×4 meter incl. leggen en bezorgen (excl. Btw). Daardoor kun hem gerust een budgetvloer noemen. Het is zodoende de goedkoopste verlichte dansvloer. Let wel, deze vloer kan niet worden gedimd en genereert later op de avond misschien teveel licht. Ook de hoogte van de vloer, 8 cm, kan als nadelig worden ervaren.

Pixel Led 25 verlichte dansvloer huren

Vanaf €600,- excl. BTW

Deze vloer is 38mm hoog. Je kunt er een schuine zwarte rand van 30cm omheen bijbestellen die kost €5,- per meter extra. Een vloer van 6×4 m (=24m²) kost bijvoorbeeld totaal inclusief leggen en bezorgen €600,- excl. Btw. Een uitstekende Discovloer voor de wat kleinere oppervlaktes. Bij een klassieke vlakkenvloer zou je te weinig vlakken (4 per m²) hebben voor een mooi effect.

Klassieke Discovloer Led Verlichte Dansvloer huren

Vanaf €660,- excl. BTW

Deze vloer is 84 mm hoog. Je kunt er een schuine aluminium rand van 30cm breed bijbestellen die kost €5,- per meter extra. Een vloer van 6×4 m (=24 m²) kost totaal inclusief leggen en bezorgen €660,- excl. Btw. Bij de vlakkenvloer zijn er per M² 4 vlakken die elke gewenste kleur kunnen krijgen. Deze vloer kan in 1 kleur worden geprogrammeerd en kan ook worden gedimd. Geschikt voor grotere oppervlaktes.

Led 10×10 Pixel verlichte dansvloer huren

Vanaf €600,- excl. BTW

Deze vloer heeft kleinere, maar meer pixels (100 pixels per m²) en is slechts 33mm hoog. Bovendien kun je er een witte rand bij huren van 7cm breed voor €5,- p/m extra. Vraag snel vrijblijvend jouw scherpste prijs aan. Bij de 10×10 pixelvloer zijn de pixels 4cm per stuk (+ wat uitstraling)

Led Video verlichte dansvloer huren

Prijs n.o.t.k.

De absolute uitblinker van de verlichte dansvloeren. Een sensationele videovloer. Geef je beursstand die spectaculaire uitstraling en het gevoel dat bij je bedrijf past. Deze verlichte vloer wordt alleen nog maar geleverd voor exclusieve bruiloften, bedrijfspresentaties en voor beurstands. Vraag snel jouw beste prijs!

Chat openen
Hoi,

Kunnen we je helpen?