Bel direct
via Whatsapp

hoeveel kost een bruiloft DJ

Vaak gevraagd: Hoeveel kost een bruiloft DJ?

Het belang van entertainment als je je afvraagt: hoeveel kost een bruiloft dj in verhouding met de uitgaven tegenover wat je gasten onthouden.

De zeer simpele vraag: hoeveel kost een bruiloft DJ is niet zomaar beantwoord. In het eerste taartgrafiekje hiernaast zie je dat van het hele trouwbudget slechts zo’n 5 % aan de bruiloft DJ wordt besteed. In het volgende kopje kun je de verdeling van de verantwoordelijkheden zien. Dan zie je dat de bruiloft DJ een hele grote verantwoordelijkheid heeft. Helemaal voor wat betreft het totale verloop van jullie bruiloftreceptie. Hij is vaak ook de presentator.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Het belang van de Bruiloft DJ t.o.v. de totale kosten

  Door slechts een klein gedeelte van jullie budget voor de bruiloft DJ te reserveren loop je de kans dat er serieuze problemen zouden kunnen ontstaan tijdens de receptie. Zo is het belangrijk dat de bruiloft DJ bijvoorbeeld degene waarschuwt die filmt en de fotograaf wanneer de openingsdans begint. Omdat ze anders zomaar dit belangrijke moment zouden kunnen missen. Vaak geven bruidsparen meer uit aan de bruidstaart dan aan het entertainment. Tenslotte vragen ze zich dan af waarom hun gasten allemaal zo snel naar huis zijn gegaan. Jullie gasten zullen zich eerder de gezellige muziek herinneren en hoe lekker ze hebben gedanst dan het stukje taart. Dat lees je verder in het derde stukje.

  Bij All Star Entertainment geven ze je graag persoonlijk antwoord op de vraag: hoeveel kost een bruiloft DJ ?

  Voor een basis Bruiloft DJ show moet je rekening houden met een bedrag van ongeveer € 500,-. Er wordt dan een standaard geluidsset meegenomen en een basisset verlichting. Je kunt dit verder zo uitgebreid maken als je wilt. Bijvoorbeeld door een verlichte dansvloer toe te voegen of een saxofonist. Er is natuurlijk wel een aantal redenen waarom een professionele bruiloft DJ meer kost dan een amateur of de leuke DJ van het café. Het gaat dan vooral om de ervaring en het muziekbestand van de bruiloft DJ. Daarnaast is er bij een professionele bruiloft DJ altijd een gelijkwaardige vervanger bij eventuele ziekte.

  Wil je nog meer weten over de verdeling van de kosten ? Neem dan snel contact op. Bij All Star Entertainment staan ze altijd voor je klaar om je meer uitleg te geven. Zoals je hebt gelezen is het verdelen van het budget erg belangrijk. Zeker als het gaat om het slagen van de mooiste dag van je leven.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?