Videowall huren

Een eersteklas videowall huren?

Voor je kantoor of beurs een videowall huren? Huur dan een eersteklas videowall via All Star Entertainment, de one step shop voor audiovisuele diensten. Met videowall schermen is het mogelijk om pc- of videobeelden op een groot oppervlak met zeer hoge resolutie te weergeven. De schermen zijn uitgerust met de nieuwste Full HD technologie en zijn daarom ideaal wanneer je tijdens een vergadering, presentatie, festival of ander evenement videobeelden wilt afspelen. Wil je direct een videowall huren? Neem dan contact op en geef je wensen aan ons door.

Videowal

Meer informatie ontvangen?

videowall

Meer informatie over de videowall

De videowall schermen die worden verhuurd zijn professionele Ultrathin Bezel uitvoeringen. Deze schermen zijn uitgerust met de nieuwste Full HD technologie. Wil je op eenvoudige en heldere wijze een presentatie geven of een video afspelen? Dan is de videowall het perfecte middel om je (video)boodschap over te brengen op het publiek. Het scherm is trillingsvrij, heeft een zeer scherpe beeldkwaliteit, helderheid en een grote kijkhoek. Het scherm is daarom ook ideaal te gebruiken voor een groot publiek of bezoekers van seminars of beurzen. De schermen zijn beschikbaar van 46 Inch tot 230 Inch. Voor meer informatie over de schermen en de verschillende maten kun je contact opnemen.

Het huren van de gewenste videowall

Het huren van een videowall is zeer aan te bevelen wanneer je weinig ruimte hebt, maar toch een groot publiek wilt bereiken. Wil je een presentatie geven? Maar zijn er weinig verduisteringsmogelijkheden? Ook dan is een videowall ideaal. Het scherm kun je op een tafelstatief plaatsen of ophangen aan een standwand. Vervolgens kun je je laptop aansluiten op de videowall en de beelden op heldere wijze presenteren aan het publiek.

De voordelen

Wil je ook een videowall huren via All Star Entertainment? Wanneer je hier een videowall scherm huurt, kun je rekenen op:

  • Een zeer snelle levering
  • Videowalls van uitsluitend A-merken
  • Apparatuur die altijd op voorraad is
  • Heldere uitleg
  • Een uitstekende service

Wil je meer te weten komen over de gewenste videowall? Benader All Star Entertainment dan direct. Geef door van welke videowall je gebruik wilt maken op je kantoor.

formaten

Neem contact op voor meer informatie

Wil je op eens scherpe en heldere manier uw video of presentatie laten zien aan je publiek? Besluit dan een videowall te huren. Bel via telefoonnummer 085-0640614 of stuur een e-mail naar info@allstarentertainment.nl. Je kunt dan direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Natuurlijk geven we je dan ook meer informatie over het huren van een videowall.

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies