Bel direct
via Whatsapp

DJ Sax

DJ Sax past op elk type feest

DJ Sax is de combinatie van een DJ met een live saxofonist. Waarbij jij bepaalt wat precies de stijl moet worden. Dit kan Lounge of Beach House zijn, maar ook Dance Classics, Jazzy of een mix van verschillende muziekstijlen. De DJ Sax act is volledig naar wens aan te passen. Omdat ze bij All Star Entertainment samenwerken met verschillende saxofonisten en DJ’s is er altijd de juiste combinatie beschikbaar.

DJ Sax is stijlvol in te zetten en blijft steeds weer de aandacht trekken van je gasten. De saxofonist speelt steeds – gedurende een paar uur – korte setjes mee met de DJ. Juist omdat ze samen een zo afwisselende combinatie zijn. Vanzelfsprekend wordt er ook gezorgd voor een goed klinkende geluidsinstallatie voor DJ Sax. Bovendien kan er licht op maat bij geleverd worden. Alles is zó voor je geregeld.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Met DJ Sax heb je gelijk meer uitstraling op je bruiloft of event

  Om toch het gevoel van Live muziek te hebben op je bruiloft zonder de beperking van een Coverband , die altijd maar een beperkt repertoire kan spelen, kun je het beste kiezen voor de DJ Sax act. Dan heb je een gespecialiseerde allround Bruiloft DJ samen met een ervaren saxofonist. De DJ heeft bij wijze van spreken een onbeperkt repertoire en de saxofonist improviseert rustig mee met al die muziek. Op verzoek kan hij (of zij) ook meespelen met jullie openingsdans of een ander speciaal verzoeknummer spelen. Dat moet je dan natuurlijk wel even van tevoren doorgeven…..

  De voordelen van DJ Sax boven een Coverband of zanger

  • DJ Sax heeft een veel uitgebreider repertoire
  • Kosten van saxofonist met DJ vallen voor veel echtparen mee.
  • Zijn in ieder geval een stuk lager dan van een complete band
  • Geen uitgebreide techniek nodig
  • Geen geluidsman nodig
  • Makkelijker communiceren met één muzikant en DJ
  • De muziek van de DJ en saxofonist is op elkaar afgestemd
  • Een verzoeknummer kan eenvoudig worden ingestudeerd

  Natuurlijk heeft een Coverband ook weer iets heel anders. Meer mensen op het podium ziet er authentieker uit. Desondanks zullen je gasten net zo onder de indruk zijn van de saxofonist die al freewheelend lekker met bijvoorbeeld allround DJ Gutxi! meespeelt. Neem snel vrijblijvend contact op voor een mooi voorstel voor jouw feest.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?