Bel direct
via Whatsapp

Drive-in Show

Drive-in show is een mobiele discotheek of club

Door voor een drive-in show van All Star Entertainment te kiezen, kies je voor zekerheid en ervaring met de garantie van een geslaagd feest voor wat het muziekgedeelte betreft ! Bij het huren van een Drive-In Show moet er allereerst worden gekeken naar wàt voor publiek en hoevéél personen er worden verwacht. Voor joú is het ‘t gemakkelijkst om je terug te laten bellen (mailen kan natuurlijk ook) door één van De Partyplanners van All Star Entertainment die je diréct uitlegt waar je precies op moet letten. Het grote voordeel van het boeken van een Drive-In Discotheek is dat alles al op elkaar is afgestemd. Er wordt voor jou een passende licht- en geluidsinstallatie samengesteld èn geïnstalleerd, zodat alles klaar staat voor je feest!

In de Regio Amsterdam / Noord Holland is All Star Entertainment het meest te vinden, maar Utrecht, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland en Overijssel en zelfs Friesland behoren ook tot hun werkgebied. Overigens hebben ze in Duitsland, België en Spanje ook een aantal producties gedraaid. Hun ervaring kan met recht internationaal worden genoemd. Eind jaren ’70 startte Erwin al met de succesvolle Big Apple Drive-In Show in Friesland – daar liggen zijn roots – en presenteerde hij het populaire radio-spelletje ” 50 Pop of een envelope ” op locatie.

Daarna was hij jaren achtereen een gezichtsbepalende DJ op het Leidscheplein. Hij introduceerde de “Feestcafé-stijl” (het draaien van allemaal korte stukjes achter elkaar, meestal alleen het refrein uit nummers) dit is een tijd lang erg succesvol geweest. Dat zij jarenlange ervaring hebben is wel duidelijk. Op bijzondere dagen heeft All Star Entertainment meerdere Drive-In Shows tegelijkertijd in het land. Dat kan alleen maar wanneer iedereen goed op elkaar is ingespeeld.

Een Eighties Party…iedereen doet mee !

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Het uitvoeren van een Drive-In Show is Maatwerk!

  Zij zullen in overleg met jou precies dié Drive-In Discotheek voor je samenstellen die bij joúw feest en budget past. Bij hen géén vooraf samengestelde sets die je maar moeilijk of tegen hoge kosten kunt aanpassen; Flexibiliteit en Service staan bij All Star Entertainment Hoog in het vaandel. Zij leveren je een Persoonlijke Drive-In Disco met alles er op en er aan om jouw feest compleet te maken!

  Het liefst kijken ze samen met je op de locatie wat er het beste zou passen en of alle wensen die worden besproken ook daadwerkelijk uitvoerbaar zijn in het restaurant of in de feestzaal van je party. Als er bewust is gekozen voor een klassieke locatie – zoals de Schreierstoren of het VOC-schip in Amsterdam – gaan ze daar op een andere manier mee om dan met bijvoorbeeld een sporthal of kantine of zelfs een tent of open lucht, ze zorgen dan ook voor een podiumwagen. Voor ieder budget, de beste kwaliteit ! Het wordt nog makkelijker gemaakt wanneer je meteen de mobiele cocktail bar inhuurt voor de verzorging van de cocktails, dranken en hapjes, dan ben je in één keer klaar.

  De DJ van de Drive-In Show, ook wel Drive-In DJ.

  Natuurlijk kunnen zij – zoals dat meestal gebeurt – de muziek laten draaien door één van de professionele All-Round DJ’s, maar jijzelf ( of een neefje of buurjongen ) mag ook draaien of een eigen DJ inschakelen. Zij kunnen je helpen met het boeken van een bekende DJ indien je dat wilt. Ze werkten reeds met vele nationaal en internationaal bekende DJ’s met hun Drive-In Show’s bijv. Drive-In Show Amsterdam. Wanneer het een Drive-In Show is speciaal gericht op kinderen spreekt men van een Kinderdisco.

  Bedenk goed dat een bekende DJ vaak een bepaald repertoire heeft en daar niet van afwijkt. Wanneer je er voor kiest om een DJ van All Star Entertainment te gebruiken zal van tevoren duidelijk worden besproken wat de wensen zijn wat de muziek betreft. Je bent er op deze manier zeker van dat de Drive-In DJ je favoriete muziek bij zich heeft. Het is belangrijk dat er op joúw feest de muziek wordt gedraaid die jij leuk vindt. De professionele DJ’s zorgen daar voor. Overigens nemen die DJ’s altijd een grote Database met alle hits van de afgelopen 50 jaar mee, dus in het geval van een niet gepland verzoeknummer kan dit bijna altijd worden gedraaid.

  HET VOORDEEL VAN EEN DRIVE-IN SHOW BOVEN EEN LIVE-BAND

  Nou dat is wel duidelijk: een Drive-In show kan alle soorten muziek draaien en kan áltijd inspelen op een veranderende sfeer als dat nodig is. Niet zoals bij een band die maar een beperkt aantal nummers heeft ingestudeerd. Daarnaast loop je niet zoals bij een band het risico dat één van de prominente bandleden ziek wordt en dat de band het optreden moet afzeggen.

  Bij All Star Entertainment geven ze een 100 % Muziekgarantie ! Zo hoef je nooit in spanning af te wachten of het feest wel door kan gaan zoals gepland is. Een Drive-In Show van All Star Entertainment is er altijd! Dat is nou de service waarop je kunt vertrouwen!

  100 % Muziek Garantie

  Nog meer gemak met een Drive-In Show

  Jazeker, want bij een Drive-In Show kan eenvoudig op het laatste moment nog iets worden veranderd. Wil je plotseling toch een lasershow; geen probleem. Dan wordt er een lasershow toegevoegd waar je ú tegen zegt. Belangrijk is ook vooraf een budget vast te stellen voor de invulling van de drive-in show. Er zijn drive-in shows van 100 euro en drive-in shows van 1500 euro. Hoewel de goedkoopste niet de slechtste dj hoeft te zijn, levert de duurste zeker niet automatisch de beste dj. Wel zal er een verschil zitten in professionaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid.

  Tot slot geven we graag als tip mee dat de aankleding van de locatie ook van belang is. Is het een leeg zaaltje kijk dan naar een creatieve, betaalbare invulling met helium ballonnen en/of overleg met je drive-in show wat zij eventueel voor jullie kunnen betekenen qua inrichting naast de drive-in show.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?