Evenementenverzorging

Evenementenverzorging met de hoofdletter “E” van Entertainment

Evenementenverzorging is het plannen van een evenement en het regelen van alles wat bij een evenement of feest hoort en is een van de kerntaken van All Star Entertainment, de party planner bij uitstek ! De mannen van All Star Entertainment staan bekend om hun perfecte evenementenverzorging. Zij verzorgen ieder feest tot in de puntjes.

Bij de organisatie van een feest komt veel kijken. Zij nemen je deze zorgen uit handen.

All Star Entertainment vervult je wensen geheel. Of je je evenement nu verzorgd wilt zien in je eigen huis/garage of tuin, op kantoor, buiten of in een hippe club. Waar dan ook, alles kan !

Doel van All Star Entertainment is om van elke party een onvergetelijk moment te maken, waarbij alles voor je wordt geregeld. Dus neem snel contact op voor meer info of offerte.

autos

Meer informatie ontvangen?

Evenementenverzorging op locatie in de tuin van kasteel Den Alerdinck

Gay Pride Amsterdam, Hartjesdagen Amsterdam, Kika Gala Noordwijk, Tour de Dito, Nederlands Nationaal Circus Herman Renz, Sotheby’s Amsterdam zijn tevreden klanten van All Star Entertainment. Maar ook verschillende goede doelen zoals KiKa, Bem Vindo, Het Aids Fonds en De Stichting Willen & Doen e.a..

In deze branche wordt vaak te algemeen met aanstaande klanten over een evenement gesproken. All Star Entertainment neemt er juist alle tijd voor om ook voor jou een uniek moment te verzorgen dat weer net even anders is. Een door hen verzorgd feest zal uniek zijn.

Soms is het van belang om een speciaal geluidsplan te maken; bijv. door meerdere kleine speakers te plaatsen i.p.v. het gebruik van slechts enkele speakers die dan op hoog volume worden gezet. Het onderdeel geluid is bij evenementenverzorging erg belangrijk.

Door bijv. gebruik te maken van de kleuren uit jouw logo in de belichting lopen de gasten ongemerkt rond in de sfeer die bij het bedrijf past. Ook de projectie van zelf gekozen beelden is mogelijk. Of tegenwoordig een led videowall. Graag geeft All Star Entertainment vrijblijvend advies hierover.

Dat is wat je noemt ” evenementenverzorging op maat !”

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies