Bel direct
via Whatsapp

Garantie

All Star Entertainment, hierna te noemen ASE, garandeert je service en zekerheid. ASE staat namelijk al jarenlang bekend als professionele partyplanner waar je elke artiest voor aantrekkelijke prijzen kunt boeken. Of het complete technische gedeelte voor een evenement regelt. ASE is één van de snelst groeiende evenementenbureaus van Nederland. Dit zijn de vijf garanties van ASE :
1. Altijd spelen garantie
Als de artiest of DJ die je geboekt hebt bij ASE door overmacht echt niet kan optreden, dan kun je er zeker van zijn dat je feest zonder onderbrekingen probleemloos doorgaat. Dat is wel zo’n gerust gevoel. Je kunt de partyplanners van ASE in uiterste nood bereiken op twee verschillende nummers die niet alleen op deze site, maar ook aop het vaste telefoonnummer van ASE worden genoemd.
Deze garantie biedt ASE door de combinatie van een enorm netwerk en persoonlijke ervaring en kennis. Deze garantie geldt tot acht uur voor moment van uitvoering. Voor onvoorziene situaties binnen die acht uur doet ASE er uiteraard nog steeds alles aan om zo snel mogelijk een vervangende artiest of DJ te proberen te regelen. Praktijk toont gelukkig aan dat het tot nu toe nog nooit is gebeurd dat er niet op tijd een vervangende band, artiest of DJ kon worden geregeld.
2. Kwaliteitsgarantie
ASE selecteert alle DJ’s en artiesten zorgvuldig. Alle boekingen en evenementen worden georganiseerd op basis van vaste protocollen, checklisten en geautomatiseerde werkprocessen. Hierdoor is de foutkans heel klein. Alle gemaakte afspraken worden duidelijk vastgelegd en schriftelijk gecommuniceerd. Zo weet iedereen exact waar hij of zij aan toe is.
Inmiddels hebben de afgelopen jaren honderden opdrachtgevers naar volle tevredenheid hun evenementen laten organiseren door ASE. Maar waar mensen werken kunnen helaas ook fouten worden gemaakt. Als dat gebeurt, trek dan meteen aan de bel; er zal dan direct aan een oplossing worden gewerkt.
3. Service garantie
Deskundige medewerkers staan garant voor een goede en vriendelijke service. Deze medewerkers hebben persoonlijk de 200 belangrijkste feestlocaties en trouwlocaties van Nederland bezocht en kennen van al deze locaties alle details. Daarnaast kennen ze de meerderheid van alle artiesten, DJ’s en bands persoonlijk. Deze kennis zorgt ervoor dat je wordt voorzien van een persoonlijk advies op maat. De kennis en betrokkenheid van de medewerkers blijft up-to-date omdat ze ook zelf als DJ of eventmanager  regelmatig aanwezig zijn op feesten en evenementen.
Je bent zo verzekerd van een een passende offerte zodat u niet bijvoorbeeld een band boekt die helemaal niet past bij de feestlocatie of een DJ die niet past bij de uitstraling van het evenement.
4. Prijs garantie
Voor sommige artiesten doet ASE de exclusieve boekingen. Deze zijn dus uitsluitend hier te boeken. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld veel Bekende Nederlanders te boeken. ASE koopt rechtstreeks in bij de artiesten zonder tussenkomst van derden en garandeert daarom dat je nooit teveel betaalt voor optredens of apparatuur. Deze inkoopkorting is de marge en daar heb jij met je boeking gelijk je voordeel van.
5. Creativiteits garantie
Zoekt je iets bijzonders? Ben je op zoek naar een creatief idee voor je feest? Vraag het aan één van de medewerkers. Zij zijn gek op het verzinnen van creatieve oplossingen voor ongewone uitdagingen. Juist de combinatie van ervaring, kennis en creativiteit maakt dat ze je kunnen helpen een onvergetelijk feest te organiseren. Of het nu gaat om een groots personeelsfeest met honderden gasten of een intiem diner voor slechts enkele goede vrienden. ASE staat graag voor je klaar en denkt met je mee.
Heb je desondanks het gevoel dat je niet goed bent geholpen door een medewerker? Bel gelijk op of stuur een e-mail, alle klachten worden met aandacht behandeld en indien mogelijk direct opgelost.

9.8 / 10 ( 77 votes )
Chat openen
Hoi,

Kunnen we je helpen?