Bel direct
via Whatsapp

Geluidsman gezocht

Geluidsman gezocht wegens ziekte ?

Wanneer je “geluidsman gezocht” hebt ingevoerd bij de zoekmachine en je bent meteen hier terecht gekomen dan heb je geluk gehad. Je hoeft namelijk niet verder te zoeken. Bij All Star Entertainment hebben ze al voor je naar een geluidsman gezocht en er zelfs verschillende gevonden. Zo hebben ze een geluidsman die gespecialiseerd is in het verzorgen van het geluid van tape-acts, maar ook één die het liefst de geluidstechniek verzorgt van een complete band of orkest. Een geluidsman moet gevoel voor muziek hebben en zich helemaal over kunnen geven aan een artiest of artiesten. Hierdoor wordt elk optreden sprankelend en klinkt alles beter. Verder is het natuurlijk van belang dat de geluidsman of geluidstechnicus die je inhuurt goed op de hoogte is van de laatste technieken. De geluidsman die met je mee gaat naar een optreden moet je ook op je gemak kunnen stellen tijdens je optreden. En je moet op je geluidsman kunnen vertrouwen.

Een geluidsman aan het werk

Meer informatie ontvangen?

  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


  Geluidsman gezocht voor elke artiest

  Iedere artiest heeft een eigen stijl en een eigen klank. Daarom is er niet zomaar naar een geluidsman gezocht, maar zijn de geluidstechnici die je hier vindt echte specialisten in het verzorgen van de geluidstecniek bij live-optredens.Er is een geluidsman gezocht die ook zijn eigen PA kan opstellen met bijbehorende monitor speakers of in-ear monitoring. Met een digitale mixer of een Old Skool analoge mixer met dat warme geluid.  Alles is van tevoren bespreekbaar en de geluidset wordt precies zo samengesteld als jij dat wilt. Een geluidsman gezocht voor een groot of een klein evenement: laat je snel vakkundig adviseren door één van de partyplanners van All Star Entertainment door op de contact knop aan de linkerkant te klikken. Dan weet je zeker dat ook op jouw feest het geluid TOP zal klinken. Ook jij zult zeggen: ” ik heb ‘n geluidsman gezocht, maar een geluidsexpert gevonden “.

  Geluidsman gezocht met apparatuur voor tape act
  Al die knopjes….

  GELUIDSMAN GEZOCHT VOOR DORPSFEEST OF BRADERIE

  Wanneer je op zoek bent naar een geluidsman compleet met licht en effecten bijvoorbeeld voor het dorpsfeest dat je organiseert of voor het bruiloftsfeest van je beste vriend een geluidsman zoekt voor de vriendenband inclusief drive-in show en bruiloft dj ben je hier aan het juiste adres. Zelfs een discovloer huren is geen enkel probleem.

  9.7 / 10 ( 63 votes )
  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?