Gin Tonic Bar op Locatie voor je Gin Tonic Party

De Gin Tonic Bar catering maakt ze ‘t allerlekkerst

Tegenwoordig is de verkoelende Gin Tonic helemaal hot. Niet zomaar een scheut Gin opvullen met Tonic en een schijf citroen erin gekwakt. Nee, er zit een hele filosofie achter. De Gin Tonic Bar op Locatie is de bar gespecialiseerd in het bereiden van de allerfijnste mix tussen Gin & Tonic. Eigenlijk zou je het Gin Tonic catering kunnen noemen. Op een hippe Gin Tonic Party zie je de mooiste flessen staan. Elk met haar eigen verhaal en smaak. Bij de Gin Tonic Bar op locatie stellen ze op verzoek een uniek assortiment voor je samen. In ieder geval zo dat jouw Gin Tonic Party dat beetje cachet extra heeft. Hieronder zie je een hele range verschillende Gin’s.

drank

Meer informatie ontvangen?

bcvgtb

Waarom is Gin Tonic nu zo populair ?

De revival van de Gin Tonic is begonnen in Spanje. Daar is het nu zo’n beetje de nationale drank geworden. Terwijl we in ons kikkerlandje nog GT – de hippe en kortere naam voor een Gin Tonic – in een longdrink- of frisdrankglas dronken, dronken ze in Spanje al uit een zg. “Balloon” glas. Hier past al veel meer ijs in en het heeft een meer luxe uitstraling. Verder is de populariteit geboost door flessen met een mooier ontwerp en meer aandacht van de bartender. Door een GT goed te koelen verzwakt de wat bittere smaak van de kinine. Hierdoor is het makkelijk te drinken voor de meeste mensen. De Gin Tonic Bar op locatie zorgt dan ook altijd voor voldoende ijs, schone Balloon glazen en service met een glimlach.

tonic bar

Je Gin Tonic Party en de Gin Tonic Bar op locatie

In het café bestel je gewoon een GT met een schijfje citroen, maar wanneer het echt hip moet vraag je om je favoriete merk. Bij voorkeur met een stick komkommer & rozemarijn, stokje zoethout of een halve rode Spaanse peper. Je bestelt dan bijvoorbeeld een Bombay Tonic, een Henrick’s & Fever Tree (een merk tonic) of een T&T (=Tanqueray & Tonic). Er zijn nog veel meer combinaties mogelijk. Bij de Gin Tonic Bar op locatie hebben ze keus uit 3 categoriën in het assortiment: basis, premium en deluxe. Bij de eerste worden basis merken Gin gebruikt en grote flessen tonic water. De tweede gebruikt premium merken Gin en tonic van A-merken. En tenslotte bij de derde wordt gewerkt met de luxere (duurdere) Gin merken – met vaak ook een hoger alcohol percentage – en werken ze bij de Gin Tonic Bar met het gerenomeerde merk Fever Tree. Op deze manier is de Gin Tonic Bar op locatie inzetbaar op bijna elk feest en plek. In samenspraak met jou stellen ze het assortiment samen en wordt aan de hand van je budget gekeken wat haalbaar is.

Alleen professionele bartenders bij de Gin Tonic Bar

Door de jarenlange ervaring op het gebied van cocktails is er een groot netwerk van professionele bartenders opgebouwd. Zo werken er bij de Gin Tonic Bar altijd attente bartenders die verstand van zaken hebben en die lekker doorwerken. Lidmaatschap van de beroepsvereniging – de Nederlandse Bartenders Club (N.B.C.) – is een pré.  Op deze manier hoeven je gasten nooit lang te wachten op hun drankje. Gin Tonic catering op z’n best.

‘n Smaakvolle Gin Tonic Party met de Gin Tonic Bar op Locatie

Zoals je hierboven al heb kunnen lezen is het echt genieten wanneer je je Gin Tonic Party laat verzorgen door de Gin Tonic Bar op Locatie. Niet alleen daar, maar ook op je bruiloft, bedrijfsfeest of kerstborrel op kantoor samen met DJ Santa.

Neem snel contact op of laat je terugbellen door één van de partyplanners van All Star Entertainment en boek de Gin Tonic Bar op Locatie tijdig voor jouw evenement.

Samen met jou de perfecte Gin Tonic Party samengesteld zonder zorgen !

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies