Glow Party

Geef eens een Glow Party, je kijkt je ogen uit

Bij een Glow Party of Fluo Party gaat het er om dat UV actieve materialen oplichten door zogenaamde Blacklights of UV lampen en zelfs ultraviolette lasers. Simpele witte kleding of fluoriserende kleding geeft al een effect, maar door middel van UV Make-up of UV gevoelige verf zijn spectaculaire effecten te maken. Je kunt je voorstellen dat er door verschillende kleuren UV actieve make-up te gebruiken verbazingwekkend uitziende creaties kunnen ontstaan.

verf artiets

Meer informatie ontvangen?

Iedereen kan mee doen met de Glow Party

De fluoriscerende verf, kleding of make-up is het “Special Effect” van het feest. Want het mooie van zo’n Blacklight Party of Glow Party is dat iedereen mee kan doen, je gasten hoeven geen speciale kleding te kopen.

Iedereen heeft wel een wit shirt ergens liggen. Desnoods geef je iedereen bij binnenkomst een wit shirt waar ze zelf met behulp van Fluo paint-spray of vingerverf de meest waanzinnige figuren op maken.

fluo party

Over een Glow Party als themafeest wordt nog lang nagepraat

Juist omdat ook die zoutzak van een collega op een Glow Party ook gewoon meedoet op je bedrijfsfeest of omdat degene die altijd heel veel moeite doet om er het leukst uit te zien nu één van de velen is die er leuk uit ziet. Je kunt de mensen helemaal zelfstandig zich laten “camoufleren” met de blacklight gevoelige make up, maar er kan ook assistentie worden meegenomen die je gasten een handje helpt en die er voor kan zorgen dat er daadwerkelijk mooie figuren op de gezichten worden geschilderd. Naast de oplichtende UV actieve materialen is het op een Glow Party ook erg toepasselijk om z.g. Glow Staafjes e.d. te gebruiken. Het beste blijft alle andere verlichting uit, zodat het thema zo goed mogelijk uit de spreekwoordelijke verf komt en het zichtbare licht alleen komt van het opgloeiende materiaal. Op een Glow Party hoor je er gloeiend bij als je je ook verkleed in een UV actief kostuum.

blacklight party

Glow party met UV Performer of Fluo artist

In de V.S., Australië en ook in de UK en Zuid Europa is de Glow Party al langere tijd een zeer succesvol concept. Nu is Nederland aan de beurt om met dit fenomeen kennis te maken. Zorg er op je UV Fluo Glow Party voor dat er genoeg actie is. Dit kun je zelf doen of door een professionele Fluo artiest laten doen. De nieuwste rage is om tijdens de Glow Party met z.g. Paint Blasters de verf (op waterbasis) over het publiek te projecteren. Ook is er oplichtend schuim (voor bij een sneeuwmachine) en zelfs lichtgevende bubbels. Er zijn witte overalls met capuchon en mondkapjes leverbaar, waardoor je gasten minder vies worden en goed oplichten door het blacklight. Een ander bijkomstige aardigheid is dat je gasten onherkenbaar zijn op een Glow Party. De door professionals gebruikte UV verf is overigens makkelijk weer te verwijderen. Let er daarom goed op dat mensen niet zelf meegebrachte UV Paint mee naar binnen smokkelen. Een UV, blacklight of Glow Party is uitermate geschikt voor een “privé” feest.

Sommige mensen noemen een Glow Party een Neon Party

Doordat er met het UV-actieve materiaal op een Glow Party door het blacklight het opgloeiende effect van neon licht wordt gecreëerd noemen somige mensen een Glow party ook wel eens een Neon Party. Een échte neon party zou echter t.o.v. een Glow Party of UV Party een veel te kostbaar feest worden.

Met UV actieve verf en andere UV actieve materialen maak je zelf of met je gasten eenvoudig de mooiste “kunstwerken” die oplichten in het donker en die er uit zien als neon. Verder zou je ook nog kunnen overwegen om met EL-wire te gaan werken op je Glow Party. Daarmee maak je bijvoorbeeld een tekst of logo dat konstant blijft branden.

EL-wire is in verschillende kleuren verkrijgbaar.Kan ook leuk en decoratief zijn als veter. En er zijn ook T-shirts te koop met EL-folie (ook wel led t-shirts) voor aantrekkelijke prijzen.

wire figuurtjes

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies