Een Kerstborrel voor je bedrijf

Jouw kerstborrel geheel verzorgd

Het organiseren van de jaarlijkse kerstborrel is een hele klus en valt daardoor niet mee. Elk jaar zal er weer iets bedacht moeten worden om collega’s het geheel naar hun zin te maken tijdens dit speciale moment.

Door contact op te nemen met de enthousiaste en ervaren partyplanners van All Star Entertainment, bespaar je jezelf een hoop werk. Omdat zij al vele malen een kerstborrel georganiseerd hebben, weten zij precies wat jouw medewerkers kunnen waarderen.

Meer informatie ontvangen?

Ontdek ons aanbod voor jouw geweldige kerstborrel

Wat dacht je van een dj op jullie kerstborrel? Een LED dansvloer of een heuse drive in show? Laat ons de dj voor dit speciale moment verzorgen. Ook voor licht en geluid verhuur ben je bij ons aan het juiste adres. Het is tevens mogelijk afzonderlijk geluidsapparatuur bij ons te huren. Waar kies jij voor? Kortom, wij zijn jouw complete partner voor een geslaagde kerstborrel!

Een DJ of toch zelf geluidsapparatuur huren?

Ben je op zoek naar een DJ voor op jouw kerstborrel? Benader dan onze professionele DJ en maak een afspraak. Onze DJ komt dan met een koffer met de beste muziek bij jouw bedrijf of organisatie langs. De DJ apparatuur neemt hij zelf mee en vanaf zijn DJ set zal hij jullie gedurende de avond van de mooiste hits voorzien. Bij ons kun je ook terecht voor het huren van een verlichte LED dansvloer. Toch liever zelf een geluidsinstallatie huren? Ook dat is mogelijk! Neem snel contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Wij ontzorgen jou compleet

Voordat je ons inzet op jouw kerstborrel, gaan we uiteraard eerst met je in gesprek over jouw wensen. Wij kunnen je geheel ontzorgen. Wanneer je bij ons een DJ of geluidsapparatuur huurt, bouwen wij de gehele set op. Nadien zullen wij deze ook weer netjes opruimen en mee terug nemen. Je hebt nergens meer omkijken naar. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van het samenzijn met jouw collega’s.

Schakel ons in voor een onvergetelijke ervaring

Wens jij onze dj, geluidsinstallatie of drive in show in te zetten voor een geweldige ervaring met jouw collega’s? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak. Bel ons via 020-6440929.
Wij verzorgen graag jouw onvergetelijke kerstborrel!

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies