Lounge DJ Tom Tone

Klaar voor jullie huwelijk?

Zijn jullie op zoek naar een knallende bruiloft DJ voor jullie lesbische of homo bruiloft? Kies dan voor All Star Entertainment. Wij verzorgen een feestelijke en stijlvolle bruiloft met naast een ervaren bruiloft DJ natuurlijk ook licht en geluid voor een onvergetelijke gay-wedding. Wij creëren na jullie lesbische of homo bruiloft een topfeest waar nog heel lang over gesproken zal worden! Jullie hoeven niet meer verder te zoeken naar een aanbieder van entertainment die jullie homo of lesbische bruiloft laat slagen. Dus niet alleen een DJ inclusief dj set en apparatuur, maar je kunt hier ook terecht voor een extra wow-factor tijdens jullie gay-wedding, zoals zelfs een verlichte dansvloer! Kortom, schakel All Star Entertainment in voor jullie lesbische bruiloft of homo bruiloft!

 

Een Lounge DJ

Meer informatie ontvangen?

Lounge DJ Tom Tone is méér dan achtergrond muziek

Alhoewel Lounge muziek gemaakt is om doorheen te praten en lekker te netwerken is het een erg sfeerbepalend gedeelte van de hele aankleding van een feest. Je kunt als Lounge DJ ook te lang blijven hangen op een te laag tempo. DJ Tom Tone heeft al zo’n ruime ervaring dat die zich niet snel zal vergissen. Toch zal ook hij zich een beetje aan een bepaalde vooraf afgesproken opbouw houden. Het makkelijkst en voordeligst is het om bij het boeken van Lounge DJ Tom Tone meteen een bijpassende geluidsinstallatie te huren. Dan heb je daar verder geen omkijken meer naar.

Overigens zou je ook heel goed een saxofonist mee kunnen laten spelen met deze veelzijdige DJ of zelfs een percussionist of andere Solo-muzikant een gedeelte van de set van deze professionele Lounge DJ kunnen laten invullen. Hierdoor zal deze DJ meer nadrukkelijk aanwezig zijn en een veel chiquere uitstraling krijgen. Laat je snel vrijblijvend adviseren door één van de Partyplanners om alles duidelijk uit te laten leggen door op de oranje knop aan de linker kant te klikken. Want met een Lounge DJ is je feest vanaf de eerste minuut een succes.

daarna Lounge Muziek

LOUNGE DJ TOM TONE IS MEER DAN MUZIKAAL BEHANG

DJ Tom Tone een DJ is die naar het Conservatorium in Amsterdam is geweest en hij begrijpt daarom precies hoe de opbouw van de muziek van een lounge DJ in elkaar moet steken. Je zult dat direct merken. Je gasten voelen een relaxte sfeer en genieten van de bijpassende muziek met Tom Tone. Daarom kies je het beste voor de specialist in Lounge muziek. Dan weet je zeker dat je feest er één uit duizenden zal zijn.

9.6 / 10 ( 60 votes )

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies