Lounge DJ Tom Tone

Lounge DJ Tom Tone; je feest meteen gezellig

Een Lounge DJ als Tom Tone begint het feest vaak of eindigt het in de hele vroege uurtjes

Een Lounge DJ

De sfeer moet altijd langzaam worden opgebouwd op een feest. Door Lounge DJ Tom Tone in te huren weet je zeker dat dat op een professionele manier gebeurd. Tom Tone weet als geen ander de juiste snaar te raken. Jazzy Lounge is een muziekstijl waar deze Lounge DJ graag mee begint, waarna de beats wat steviger worden en het via Bossa Nova Lounge naar Beach House kan gaan.

Het kenmerkernde van Tom Tone is dat hij er met de muziek net tegenaan blijft hangen. Tegen het hoogtepunt aan wordt er dan bedoeld. Juist dat maakt het verschil tussen een gewone DJ en een TOP Lounge DJ. Je gasten vinden het heerlijk om zo de avond met jou en elkaar door te brengen. Wanneer daarna een andere DJ verschijnt om het feest met een hoogtepunt af te sluiten kan die zo verder gaan waar Tom Tone is gebleven; er kan zo worden ingehaakt bij de dan al zo goed als optimale stemming. Hierdoor vallen er geen vreemde gaten bij de wisseling van Lounge DJ naar “Dance DJ”. Ongemerkt staat plotseling iedereen op de dansvloer te swingen in plaats van te dromen…..Lounge muziek is de perfecte muziek om te netwerken en lekker te genieten van de heerlijkste cocktails. DJ Tom Tone is de aangewezen persoon om de sfeer de juiste richting op te sturen en door zijn jarenlange ervaring lukt hem dat altijd.

Lounge DJ Tom Tone is méér dan achtergrond muziek

Lounge Dj Tom Tone verzorgde de Lounge Muziek na de trouw ceremonie

daarna Lounge Muziek

Alhoewel Lounge muziek gemaakt is om doorheen te praten en lekker te netwerken is het een erg sfeerbepalend gedeelte van de hele aankleding van een feest. Je kunt als Lounge DJ ook te lang blijven hangen op een te laag tempo. DJ Tom Tone heeft al zo’n ruime ervaring dat die zich niet snel zal vergissen. Toch zal ook hij zich een beetje aan een bepaalde vooraf afgesproken opbouw houden. Het makkelijkst en voordeligst is het om bij het boeken van Lounge DJ Tom Tone meteen een bijpassende geluidsinstallatie te huren. Dan heb je daar verder geen omkijken meer naar.

Overigens zou je ook heel goed een saxofonist mee kunnen laten spelen met deze veelzijdige DJ of zelfs een percussionist of andere Solo-muzikant een gedeelte van de set van deze professionele Lounge DJ kunnen laten invullen. Hierdoor zal deze DJ meer nadrukkelijk aanwezig zijn en een veel chiquere uitstraling krijgen. Laat je snel vrijblijvend adviseren door één van de Partyplanners om alles duidelijk uit te laten leggen door op de oranje knop aan de linker kant te klikken. Want met een Lounge DJ is je feest vanaf de eerste minuut een succes.

LOUNGE DJ TOM TONE IS MEER DAN MUZIKAAL BEHANG

DJ Tom Tone een DJ is die naar het Conservatorium in Amsterdam is geweest en hij begrijpt daarom precies hoe de opbouw van de muziek van een lounge DJ in elkaar moet steken. Je zult dat direct merken. Je gasten voelen een relaxte sfeer en genieten van de bijpassende muziek met Tom Tone. Daarom kies je het beste voor de specialist in Lounge muziek. Dan weet je zeker dat je feest er één uit duizenden zal zijn.