Bel direct
via Whatsapp

Rookmachine huren

Een rookmachine huren voor extra sfeer

Al heb je nog zoveel verlichting uitgezocht en geïnstalleerd, de lichteffecten vallen in het niet zonder rookmachine. Vergeet daarom de post ” rookmachine huren ” niet op te nemen in je budget. Wanneer een rookmachine meegenomen is in het lichtplan is het een “special effect” – bij een kinderdisco onmisbaar – op het moment dat er op de knop van de fog-machine wordt gedrukt. Bijkomend voordeel van een rookmachine huren is dat de rookmachine geen rommel geeft. Als de rook zich dan langzaam verspreid verandert het in een soort mist. In deze mist worden de stralen van de verlichting – die normaal niet zichtbaar zijn – weerkaatst en ontstaat er een sprookjesachtige sfeer. Vroeger werd er overal flink doorgerookt en hing in de gemiddelde feestzaal altijd een waas van sigarettenrook. Tegenwoordig zul je dit zelf op een gecontroleerde manier moeten toevoegen. Bijkomend voordeel is dat deze rook niet giftig is. Je kunt er zelfs voor kiezen om een geurtje toe te voegen. Mocht je dit willen geef dat dan tijdig door of vraag welke geuren er mogelijk.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Gekleurde rookmachine huren ?

  Er wordt vaak gevraagd: “Gekleurde rook maken met een rookmachine, kan dat ?” Het antwoord daarop is heel eenvoudig: Kleuren rook zijn niet te maken met een rookmachine. Er zijn wel rookmachines te huur die d.m.v. licht de rook een kleur geven. Voor buiten kan het wel met z.g. pellets (low budget) worden gedaan die je aansteekt. Deze pellets kunnen rook maken in verschillende kleuren. Ook kun je “flares” gebruiken – dit zijn een soort fakkels, bekend van reddingsboten – die je in je hand kunt houden. Voor grotere gekleurde rook projecten raad ik je aan om een pyro technisch bedrijf in te schakelen.
   

  Wat voor rookmachine huren?

  Het beste ga je een rookmachine huren die bij de grote van de ruimte past. Want zoals zo vaak, geldt ook bij een rookmachine huren dat overdaad schaadt. De hoeveelheid rook die je gebruikt moet voor mens én licht niet verstikkend zijn. Daarom zijn er ook verschillende soorten rookvloeistof verkrijgbaar. De ene geeft dikke witte rookpluimen die snel verdwijnen (min of meer als een CO2 gun) – de verticale rookmachine – en de ander wat minder compacte rook, maar die wel lang blijft hangen of zelfs een laaghangende of low fog rookmachine. De rookmachine met wat minder dichte rook is meer geschikt  om je verlichting of laser beter mee uit te laten komen. Speciaal bij dat laatste geldt eigenlijk: ” een lasershow zonder rook is geen show “.

  Geef dus bij het huren van een rookmachine duidelijk aan waarvoor je het precies wilt gebruiken. Let er bij een rookmachine huren goed op of je rekening moet houden met eventuele brandmelders. Vraag of probeer of deze uit kunnen worden gezet. Je feest zal geweldig worden wanneer je voor een rookmachine huren kiest. Overigens zijn er diverse typen rookmachines: De “gewone” die recht vooruit rook spuit, de verticale ( daar gaat de rook recht omhoog ) of een “low-fog” of lage rookmachine ( waar de rook wordt gekoeld waardoor die laag op de grond blijft hangen ), dit geeft een erg “spooky” effect. De lage rookmachine wordt vaak gebruikt voor de openingsdans op een bruiloft. Je danst dan letterlijk in de wolken. Voor kleine feestjes is het handig als je de rookmachine met een afstandsbediening kunt besturen; dan hou je zelf de controle….

   

  EEN ROOKMACHINE HUREN IN AMSTERDAM E.O.

  Overal kun je een rookmachine huren, maar bij All Star Entertainment zorgen ze ervoor dat je precies de juiste rookmachine huurt met de juiste vloeistof. Zo staat niet je feestruimte helemaal vol met rook, maar hangt er een subtiele mist die de sfeer verhoogd. Er bestaat een vloeistof waarmee rook wordt geproduceerd die snel weer verdwijnt, belangrijk als je gaat filmen of foto’s gaat maken. Voor buiten zijn de langhangende vloeistoffen meer geschikt. Een rookmachine huren met timer of afstandsbediening is nog makkelijker, dan gaat het rookapparaat vanzelf af en toe aan. Een mega grote rookmachine huren speciaal voor buiten (mag niet nat worden) van 3000 Watt voor super veel vette rook. Dus ook in Zaandam een rookmachine huren.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?