Salsa DJ voor je fiësta

De Salsa DJ draait de lekkerste Latino muziek

e wilt dat er een ervaren Salsa DJ op je Surinaamse bruiloft of je Latino Party komt draaien ? Dan is Salsa DJ Ariel de beste keus ! Hij is een DJ die zich heeft gespecialiseerd in het draaien van Salsa muziek. Je kunt hem gerust een expert noemen wat betreft deze muziek stijl. Omdat hij zelf ook graag Salsa danst weet hij precies welke Salsa muziek het beste bij elkaar past. Er zijn verschillende stijlen Salsa zoals Son, Mambo, Guaguancó, Cha-cha-cha en Danzón, en nog veel meer. Ariel kent die stijlen als geen ander.

De salsa is ontstaan in Cuba uit de Cubaanse Son en heeft zich verder ontwikkeld in het caraibisch gebied, latijns amerika en noord amerika. De Cubaanse Salsa is de populairste stijl en het meest geliefd voor op een Salsa feest. Dit is nu precies de soort Salsa muziek waarbij DJ Ariel zich het beste voelt. De ene Salsa DJ is de andere niet, dus let goed op welke salsa stijl je favoriete Salsa DJ het liefst draait. Bij Ariel ben je er in ieder geval van verzekerd dat hij alles, maar dan ook alles van Salsa Muziek af weet. Dat wil je natuurlijk ook op je Latin Party of op je feest waar af en toe of de hele avond tropische klanken moeten klinken.

Salsa DJ Ariel Johnston

Meer informatie ontvangen?

Salsa DJ compleet met licht en geluid

Salsa dansen is ten eerste leuk om te doen, maar ook nog eens prachtig om naar te kijken. Om het Salsa Fiësta of je Surinaamse Bruiloft of verjaardag nog mooier te maken komt Salsa DJ Ariel niet met lege handen. All Star Entertainmentzorgt voor feestelijke verlichting zodat er een perfecte sfeer op je feest is. Daarnaast kunnen ze ook geluid van topkwaliteit meenemen, hierdoor zal er niemand stil kunnen blijven staan wanneer Salsa DJ Ariel zijn kunsten vertoont.

Een avond met deze gespecialiseerde professionele salsa dj of een ander salsa DJ uit het netwerk is er dan ook één om nooit te vergeten. Salsa DJ Ariel is één van de weinige gespecialiseerde salsa dj’s van Nederland. En Lázaro Diaz Mr Salsa ! is een internationale Salsa DJ uit Cuba die vanuit Valéncia regelmatig naar Nederland komt om te draaien op salsa feesten. Dus wanneer je één van hen op je bruiloft of verjaardag wilt laten draaien is het belangrijk dat je ze tijdig boekt. Ze hebben dan ook genoeg tijd om samen met jou of met jullie de precieze stijl door te nemen.

met z’n allen salsa dansen

Salsa DJ Ariel maakt er altijd een fiësta van

Dat is vanzelfsprekend wat je wilt: een salsa feest waar iedereen het naar zijn zin heeft. Als je wilt kan er ook een salsa workshop – een soort minisalsa cursus – worden gegeven. Daarna doet iedereen tenminste mee met Salsa DJ Ariel. En staat niemand meer aan de kant. Zelfs de meest stijve Hollandse Houten Klaas gaat dan los….. Overleg goed over de opbouw van de muziek op je feest. Vraag jezelf af of er de hele tijd een bepaalde stijl muziek moet worden gedraaid of dat je toch ook eens de salsa muziek af wilt wisselen met bijvoorbeeld Kizomba of Bachata.

.

9.7 / 10 ( 71 votes )

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies