Silent Disco Audiomixer om verschillende geluidsignalen te mengen

Silent Disco Audiomixer

€ 24,20 incl BTW
€ 20,00 excl BTW

Audiomixer voor Silent Disco

Een eenvoudig mengtafeltje voor Silent Disco om bijv. een laptop en een mobieltje en eventueel een microfoon op aan te sluiten. Hierdoor is deze Silent Disco Audiomixer is een uitstekende keus voor een feestje thuis.

Artikelnummer: 207. Categorie: . Tag: .

Beschrijving

Tweekanaals mengtafeltje voor je stille feestje

Silent Disco Audiomixer voor een klein feestje thuis

klik op foto voor de aansluitingen

Met deze Silent Disco Audiomixer meng je eenvoudig het geluidsignaal van 2 bronnen. Zoals bijvoorbeeld een laptop met een mobieltje (of 2) of ’n tablet. Je kunt er zelfs 2 draaitafels of pick-ups of 1 draaitafel met een CD-speler op aansluiten. Overigens kunnen via dit mengpaneeltje maximaal 3 muzieksignalen tegelijk worden weergegeven. Wanneer je op elk afspeelapparaat een playlist klaar zet met je favoriete muziek meng je als een PRO DJ de tracks aan- of door elkaar. Zodoende vallen er geen stiltes in de muziek.

Via de koptelefoon-aansluiting kun je van tevoren luisteren of de muziek precies datgene is wat je wilt draaien.
Met behulp van de toonregeling op de Silent Disco Audiomixer pas je simpel de bas en hoge tonen aan. Door de 2 volume schuiven contoleer je het volume per kanaal. Er zit zelfs een crossfader op om het geluid geleidelijk van het ene naar het andere kanaal te laten overlopen.

Ten slotte kunnen er maar liefst 2 microfoons op worden aangesloten. Wanneer je deze optie niet gebruikt kunnen er 3 audiosignalen tegelijkertijd worden afgespeeld en gemixt. Deze Silent Disco Audimixer is zeer geschikt voor een Privé feestje thuis…..