Silent Disco per Post

Silent Disco per Post; het gemak dient de mens

Silent Disco per Post Je hoeft de deur niet meer uit om waar dan ook een Silent Disco te houden. Daarvoor hebben ze bij All Star Entertainment het Silent Disco per Post systeem. Vanaf 25 koptelefoons zijn  er geen verzendkosten voor de Silent Disco per Post. Daaronder betaal je €14,50 voor het heen en weer zenden van de complete set. Je ontvangt het Silent Disco pakket wat je hebt samengesteld tijdig per post – meestal 2 dagen  voordat je het daadwerkelijk nodig hebt.

Zodoende heb je genoeg tijd om even te oefenen of om bij vragen nog even snel contact op te nemen. Op de dag van je stille feestje heb je dan geen stress meer. En dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Het aansluiten van een Silent Disco is super simpel. Er zit een duidelijke handleiding bij, maar eigenlijk wijst het zich vanzelf.

Nadat je het Silent Disco per Post pakket hebt ontvangen met de opgeladen koptelefoons kun je meteen beginnen met je stille feestje.

Het allerbelangrijkste is dat je de beste muziek vindt voor jouw gasten. Let er vooral op dat de playlist zich niet vanzelf aanpast aan het sfeertje van je feest. Daarom is het vaak het handigst om iemand verantwoordelijk te laten zijn voor de muziek. Dit kan een DJ zijn, maar ook iemand die het gewoon leuk vindt om eens de muziek te verzorgen op een feestje. Misschien wil je juist wel dat álles moet worden gedraaid wat je gasten willen. Dan is de DJ een soort Silent Disco Jukebox. U vraagt, wij draaien.

Na het feest stuur je de complete set retour


Silent Disco huren per post verzenden
Bij het pakket dat je ontvangen hebt zit ook al een retourlabel. Je hoeft dit label slechts op de Silent Disco Box te plakken en het pakket naar het dichtstbijzijnde Post NL punt te brengen. Door simpelweg op het Post NL Logo te klikken wat je hiernaast ziet, vind je de voor jou handigste Post NL locatie.

Zo zie je maar hoe makkelijk en eenvoudig het kan zijn om een feestje bij je thuis (of ergens anders) te organiseren zonder dat iemand last heeft van harde muziek.