Bel direct
via Whatsapp

Soulzanger en Disco Act Fransix voor élk feest

Soulzanger en Disco Act Fransix voor élk feest

Met zijn zwoele stem en aanstekelijke dans bewegingen is Fransix Free als Soulzanger en Disco Act al jaren een graag geziene gast op vele bruiloft – en bedrijfsfeesten. Met zijn enthousiasme weet hij de stemming er altijd prima in te krijgen én in te hoúden. Het is altijd heel bijzonder om te zien hoe het publiek verbaast en onder de indruk is door de uitstraling en professionaliteit van deze sexy soulzanger en disco act. Top Disco Act is de beste omschrijving, omdat Fransix met zijn Disco repertoire precies de juiste nummers zingt om het publiek helemaal los te krijgen. Er staat niet zomaar een Disco zanger, maar een wereldster die het publiek betovert op het podium. Het best komt deze Soulzanger en Disco Act tot zijn recht wanneer je hem lekker zijn gang laat gaan, maar verzoeknummers behoren tot de mogelijkheid wel even tijdig doorgeven natuurlijk. Net zo makkelijk doet Fransix een perfecte imitatie van Lionel Ritchie als van Marvin Gaye of Barry White of een van de andere grote namen uit het “Soul /Disco 70’s & 80’s Tijdperk”. Je hebt het gevoel alsof de originele artiest “on stage” staat.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Soulzanger en Disco Act Fransix Free voor een avondvullende show

  Samen met een Allround DJ zoals DJ Gutxi ! compleet met een Disco Show kan er een schema worden gemaakt waarbij Fransix Free verschillende keren optreedt. Een bruiloft band heb je dan niet nodig en ook de geluidsman hoef je niet extra in te huren, net zoals de geluidsinstallatie. Alles is in één keer geregeld en óók nog eens een stuk voordeliger.Soulzanger Fransix Free kan samen met de DJ als bruiloft zanger, een 25 jarig huwelijk of wanneer je bijvoorbeeld 40 jaar getrouwd bent je gasten de hele avond vermaken en verstelt doen staan. Het is de bruiloft muziek bij uitstek. Ook tijdens zijn optredens mag er gerust  gedanst worden……..graag zelfs ! Met pakkende 70’s & 80’s Disco, Soul en Funky muziek lukt dat altijd, en zelfs met zo’n lekkere ballad wordt er ouderwets geschuifeld. Hij wordt liever niet zo genoemd, maar diep in zijn hart is hij toch een feestzanger. Één van de meest succesvolle feest artiesten van Nederland.

  DEZE SOULZANGER EN DISCO ACT DOET OOK VERZOEKNUMMERS

  Je moet het natuurlijk wel even van tevoren melden, zodat hij tijd heeft om je favoriete disco hit in te studeren als hij het toevallig nog niet zou kennen. Zo ben je er zeker van dat Fransix Free met Heart & Soul jouw favoriete nummer zal gaan zingen. Bij een bruiloft kan deze Soulzanger bijvoorbeeld de openingsdans doen. Een echte klassieker is: “You’re The First, My Last, My Everything” van Barry White of een lekker nummer van Lou Rawls, The O’Jays of zelfs Michael Jackson. Overigens schrijft deze sexy zanger met Soul ook eigen nummers. Hier is daar een voorbeeld van. Het nummer Night of the Full Moon. Fransix Free is een Soul zanger die ook graag met jullie meedenkt wanneer je een speciaal nummer wilt hebben gezongen tijdens jullie bruiloftsfeest. Hierdoor hebben jullie pas écht een unieke bruiloft. Stel je eens voor dat er een lekkere set zwoele nummers live wordt gezongen op je huwelijksfeest.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?