Thema

Een feest organiseren voor elk budget

met All Star Entertainment is een feest organiseren eenvoudigDoor een feest te organiseren met het juiste entertainment zul je een goede indruk maken. Van bruiloft DJ of bedrijfsfeest tot zelfs een kinderdisco of gewoon een DJ set huren bij All Star Entertainment staan ze steeds voor je klaar. Daardoor wordt een feest organiseren nu eens een leuke uitdaging; de ideeën van jezelf en de expertise van All Star Entertainment. Het makkelijkst is het om je budget door te geven en wat je in ieder geval wilt dat er komt. Zo hoef je niet overal te zoeken en betaal je altijd de beste prijs. Er zal dan naar je budget toe worden gewerkt, dan weet je zeker dat het maximale uit je budget wordt gehaald. Voor een stressvrije organisatie van jouw evenement en voor het perfecte entertainment op je feest nemen de partyplanners je alle zorgen uit handen. Je bent bij hen aan het juiste adres. Vele tevreden opdrachtgevers uit binnen- en buitenland gingen je voor. Klik snel aan de rechterkant en laat je telefoonnummer achter, één van de partyplanners belt je dan zo snel mogelijk terug en ze denken vanaf het begin van jouw evenement met je mee; dat is wel zo makkelijk natuurlijk. Een feest organiseren was nog nooit zo eenvoudig.
Een feest organiseren: het vermaken van je gasten !
een evenement of feest organiseren

 

Blije gezichten, daar draait het om

Door de goede prijs/kwaliteit verhouding en grote flexibiliteit hebben zij als partyplanners al jaren vele tevreden klanten. Vooral in de regio Amsterdam, maar ook ver daarbuiten en het buitenland. All Star Entertainment doet meer dan alleen een feest organiseren en het geluid en licht van je feest. Ze verzorgen een evenement compleet van A tot Z.
Van kinderfeestje met kinderdisco, clinic, modeshow, personeelsfeest tot bruiloft of gewoon zomaar: jij zegt het, zij doen het ! Het bedrijf is gevestigd langs de ring van Amsterdam. En het ligt centraal voor Amsterdam maar ook voor de rest van Nederland. Ook jij wordt een tevreden klant. Nogmaals: ZONDER STRESS.

Ervaren professionele Bruiloft DJ’s incl. geluid en lichtshow
Complete DJ Shows en Drive-In show(s) huren op maat !
Geluidsapparatuur zoals: luidsprekers, versterkers en microfoons.
Presentatieset met draadloze microfoons.
Licht waarvan de meeste energie zuinig led-licht.
Een schitterende verlichte dansvloer huren
Effecten zoals: rook-, bellenblaas-, of sneeuwmachines.
DJ Set huren zoals: Mengpaneel & CD spelers, maar ook Pioneer CDJ Set
Diverse “eigen” artiesten, maar elk gewenst artiest te boeken.
Podium, podiumdelen met podiumtent of podiumwagen.
Een Airstream mobiele lounge koffie/cocktailbar en cocktail catering of Airstream huren
Kinderdisco, tienerdisco of Senioren Disco show met eigen DJ’s en muziek.
Een geluidsman compleet met geluidsinstallatie
Themafeesten zoals een Glow Party of Neon Party, of Amsterdamse avond.

Een feest organiseren voor charity @ Landgoed Duin & Kruidberg met podium en lounge muziek en geluidsverhuur
Een feest organiseren op élke locatie !

Ga je luidsprekers huren of misschien een megafoon of een omroepinstallatie voor een clinic of ander sport event in de buitenlucht of een kerstmarkt in de stad. Presentatie bij de onthulling van de buste van Ramses Shaffy in De Stadsschouwburg of voice-over bij een mode show in The College Hotel of een tijdelijke professionele geluidsman. Het vakkundige Entertainment van All Star Entertainment is enorm veelzijdig. Voor de organisatie van jouw feest verzorgen De Partyplanners voor jou ook een podiumwagen, indien nodig.
Een kinderfeest waar de DJ de vetste kids hits draait ? Doen ze. Een clown, Soulzanger, Salsa DJ of goochelaar of ander vermaak zoals een reptielenman ? Echt niets is ze te veel.

Een feest organiseren waarbij de hapjes, drankjes en/of cocktails voor je worden geregeld ? Als jij het wilt wordt alles uit handen genomen. Vanuit de Airstream Koffiebar / Cocktaillounge kunnen met gemak enkele honderden gasten worden verzorgd. En dat doen de mannen van All Star Entertainment met plezier. Voor joú.
Dat is nou de service en het gemak van all star entertainment bij een feest organiseren !

Je vindt ze ook hier. Vind ze op Google+