Bel direct
via Whatsapp

De mooiste avond van jullie trouwfeest!

De mooiste feestavond

van jullie trouwfeest!

Het makkelijkst is het om je budget door te geven en wat je in ieder geval wilt dat er komt. Zo hoef je niet overal te zoeken en betaal je altijd de beste prijs. Er zal dan naar je budget toe worden gewerkt, dan weet je zeker dat het maximale uit je budget wordt gehaald.

Voor een stressvrije organisatie van jouw bruiloft, feest of evenement en voor het perfecte entertainment nemen de partyplanners je alle zorgen uit handen.

bruiloft-dj

Keuze muziek

Hoe kies je dat uit?

Onze bruiloft DJ experts komen graag langs om jullie wensen te bespreken.

arion-reyvonputra-_8RGPzJimWw-unsplash-small-bruiloft_WEB

Sfeervol & Uniek trouwfeest

Sfeervol & Uniek trouwfeest

Wij zorgen dat uw feestavond precies in uw stijl past!

all-star-entertainment-dh-huren-met-overlay

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

U heeft direct contact met ons, zonder tussenpartijen. Samen komen we tot de unieke feestavond van uw bruiloft!

faq

Veelgestelde vragen

FAQ

Lees hier antwoorden op de meestgestelde vragen.

Plan een vrijblijvend

kennismakingsgesprek

Wanneer je een feest of een evenement organiseert, komen er veel zaken bij kijken. Bij All Star Entertainment kunnen wij precies vertellen wat je allemaal nodigt hebt. Hierdoor wordt jouw evenement zorgeloos een groot succes!

Bruiloft muziek

Kies het genre dat bij u past!

Jullie favoriete muziek wordt zeker gespeeld, daarom komt de bruiloft DJ expert graag langs. (of overlegt online of telefonisch) Het is ten slotte het feest van jullie met de expertise van de Bruiloft DJ Show van All Star Entertainment. De DJ op jullie huwelijksfeest is een échte Allround DJ. Hij (of zij) mixt alle stijlen naadloos aan elkaar. Zo’n uniek huwelijksfeest willen jullie toch ook ! Doordat er een uitgebreid netwerk is is er bij ziekte of calamiteiten altijd een professionele inval DJ beschikbaar. Daarover hoeven jullie je in géén geval zorgen te maken. Neem contact op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Complete feestavond boeken voor jullie trouwfeest?

Bekijk hier een overzicht van onze pakketten!

Premium Bruiloft

DJ Show
 • 5 uur DJ
 • DJ booth met apparatuur
 • Stijlvolle Kolomspeaker
 • Hazer
 • Uitgebreide Lichtshow
 • Uplighting

Luxe Bruiloft

DJ Show
 • 5 uur DJ
 • DJ booth met apparatuur
 • Stijlvolle Kolomspeaker
 • Hazer
 • Uitgebreide Lichtshow
 • 6x4 Verlichte Dansvloer
 • Kleuren laser

Exclusieve Bruiloft

DJ Show

Feestavond op maat?

Wij leveren altijd bruiloft shows op maat. Van een sfeervolle en intieme setting tot een groots en spectaculair feest. Wij maken graag een offerte die aansluit op jullie wensen.

Verlichte dansvloer huren?

Geef jullie trouwfeest een unieke look & feel!

Een mogelijkheid bij een verlichte dansvloer is om bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar in te programmeren. Hierdoor is jullie huwelijksfeest nóg unieker. Iedereen ziet dan direct om wie het gaat. Deze dansvloer huur je extra om de sfeer tijdens de bruiloft DJ show nog meer te vergroten. Zo’n verlichte dansvloer roept als het ware: “Hier wordt gedanst !”

Tip: Wanneer je tijdens het huwelijksfeest kiest voor een verlichte dansvloer, dan is het verstandig om de ruimte niet te licht te maken. Teveel omgevingslicht zorgt ervoor dat de dansvloer minder opvalt. Willen jullie ook zo’n mooie verlichte dansvloer laat je dan door Erwin helemaal voorlichten. Er zijn namelijk diverse types discovloer.

Verlichte dansvloer voor bruiloft met namen erin

Een dansvloer is de WoW-factor op jullie bruiloft!

Wil je bij jullie Bruiloft DJ Show graag bepaalde visuele effecten naast of achter de DJ Booth? Geef dat aan tijdens het intakegesprek zodat jullie wens werkelijkheid wordt.

5885-all-star-entertainment26210-genieten

Sfeervol & Uniek trouwfeest

Met verlichting creëer je een geweldige sfeer!

De mannen van All Star Entertainment kunnen “toveren met licht”. Bij elk evenement wordt er een nauwkeurig lichtplan opgesteld. Zodoende is duidelijk welke verlichting er komt en waar. Door hierin te schuiven of te combineren creëren wij altijd unieke en sfeervolle verlichting op ieder huwelijksfeest. Dat is natuurlijk precies de bedoeling.

Vele tevreden bruidsparen gingen jullie al voor, dit is ook te zien op het Google + profiel van deze huwelijks DJ. Voor bruidsparen is de beste bruiloft DJ degene die er voor zorgt dat het feest gladjes verloopt en er een goede sfeer hangt. Natuurlijk moet er ook gedanst worden, maar een DJ die vaak op huwelijksfeesten draait weet daar wel raad mee.

Persoonlijke aandacht en geen zorgen!

Dezelfde contactpersonen voor het bespreken van jullie feest

bruce-mars-8YG31Xn4dSw-unsplash

Vanaf het intake gesprek hebben jullie steeds met dezelfde personen contact. Dat is wel zo makkelijk. hierdoor hoeven jullie de bruiloft DJ en de partyplanner van All Star Entertainment maar één keer uit te leggen hoe jullie het huwelijksfeest precies georganiseerd willen hebben. De bruiloft DJ is sowieso flexibel; hij kan jullie helpen met andere muziekvragen zoals de muziek bij bijvoorbeeld de ceremonie. Een andere mogelijkheid is het maken van een speciale muziek-mix voor de openingsdans.

Van belang is om goed aan te geven wat voor publiek jullie verwachten. Daarnaas waar de nadruk op moet worden gelegd. Verhalen over uit de hand gelopen kosten van een bruiloft DJ show zijn hier niet aan de orde. Voor ieder trouwfeest is er wel een passende bruiloft disco show samen te stellen. Kijk daarom ook eens op de Facebookpagina om meer foto’s van huwelijksfeesten met DJ te bekijken.

Veelgestelde vragen

10 veelgestelde vragen en antwoorden over de bruiloft DJ op een rij:

Als je een bruiloft DJ bij All Star Entertainment boekt, komt er een ervaren bruiloft DJ draaien met een uitgebreide muziekkennis die het beste past bij de soort muziek die vooraf is afgesproken. De DJ’s draaien al vele jaren door heel Nederland op allerlei soorten feesten.

Bij All Star Entertainment kun je verschillende bruiloft DJ’s boeken. Zo kun je kiezen uit DJ’s die landelijk bekend zijn, maar het liefst komen wij van All Star Entertainment zelf op jullie bruiloft draaien. Dit doen wij al jaren met veel succes.

Op elke plaats in Nederland kan de DJ geboekt worden. All Star Entertainment heeft een landelijk netwerk van collega-bedrijven waar we mee samenwerken, dus wij kunnen overal in het land een geschikte bruiloft DJ op locatie laten komen.

Hoe eerder je de bruiloft DJ boekt, hoe beter natuurlijk. Vooral voor populaire dagen is het verstandig om een geruime tijd van te voren contact met ons op te nemen. Daarentegen zijn er voor op doordeweekse dagen juist interessante kortingen mogelijk. Om hiervoor in aanmerking te komen, is het ook verstandig om snel contact op te nemen. Via mail en WhatsApp is tussendoor altijd contact mogelijk en telefonisch zelfs bijna altijd. Een bruiloft wordt doorgaans gaandeweg steeds meer aangepast. Net zolang tot iedereen denkt dat het op die manier moet.

Een standaard bruiloft feest duurt zo’n 4 à 5 uur, maar onze bruiloft DJ kan bijvoorbeeld ook eerst tijdens de receptie wat lounge-muziek draaien en vervolgens tijdens het feest, een aantal uur verschillende soorten muziek draaien.

De Bruiloft DJ draait over het algemeen brede muziek die lekker in het gehoor ligt bij iedereen. Bij bruiloften is het gebruikelijk dat er voor iedereen wat wils gedraaid wordt, maar dit kan uiteraard aangepast worden aan de wensen van het bruidspaar. Met het bruidspaar zullen we bespreken welke muziek er zeker wél en welke muziek er absoluut niét gedraaid moet worden. Op de avond zelf is het af te raden om iedereen zomaar nummers aan te laten vragen. Dan komt meestal steeds dezelfde persoon om een volgend nummer vragen. Het beste is om de verzoekjes dan ook via de ceremoniemeester te laten lopen. In principe speelt de Bruiloft DJ met de muziek in op de sfeer van het moment en haalt daar het beste uit naar voren. Er kunnen aankondigingen of oproepen gedaan worden door de DJ, maar bij een bruiloft is het niet gebruikelijk dat de DJ het publiek opzweept. Al kan ook dat uiteraard verzorgd worden.

Een Basis Bruiloft DJ Show staat binnen ongeveer 1 uur. Hoe uitgebreider het wordt, hoe meer tijd we nodig zullen hebben voor het opbouwen.

De bruiloft DJ kan in principe op iedere locatie, zowel binnen als buiten uit de voeten. De enige voorwaarde is dat de DJ en de apparatuur droog kan staan en niet in de brandende zon hoeft te staan. Daarnaast dienen er voldoende stroompunten aanwezig te zijn. Het liefst bezoeken we samen met het bruidspaar de locatie om de mogelijkheden te bekijken en om te zien of er eventueel iets ontbreekt. Alle apparatuur is bij ons in huis en anders zorgen wij ervoor dat het er is. Door ons landelijke netwerk van DJ’s en leveranciers is echt vrijwel alles mogelijk.

Een standaard Bruiloft DJ Show kan worden uitgebreid met verschillende onderdelen. Hierbij kun je denken aan een verlichte dansvloer, extra bewegend licht (moving heads), spiegelbollen met licht, lasers en natuurlijk ook nog diverse effecten. Hierbij kun je denken aan low-fog (voor de openingsdans), sparklers (indoor vuurwerk), streamers en confetti-shooters. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor een saxofonist(e) met de DJ of percussionist en violist. Zij kunnen immers eenvoudig inprikken op de DJ apparatuur. Een extra zanger kan ook door ons verzorgd worden, maar dan dient er rekening mee gehouden te worden dat er dan vaak een andere geluidsinstallatie of mixer noodzakelijk is. Ook dit kan All Star Entertainment uiteraard verzorgen.

De bruiloft DJ kun je boeken bij All Star Entertainment. Wij zijn iedere dag bereikbaar via telefoonnummer 085-0640614 en per e-mail via info@allstarentertainment.nl. Telefonisch zijn wij dagelijks te bereiken van 07:00 tot 00:00 uur. Daarnaast kun je via deze website ook via Facebook Messenger en WhatsApp contact opnemen voor het boeken van de bruiloft DJ. Wij helpen je graag!

 

Chat openen
Hoi,

Kunnen we je helpen?