Licht huren

Het ideale licht voor jouw feest

Ben je op zoek naar het beste licht voor jouw feest? All Star Entertainment voorziet jouw feest van de mooiste lichteffecten. Naar wat voor soort licht je ook op zoek bent, wij hebben het voor je.

Wat dacht van prachtig dimlicht tijdens de bruidsdans? Of kleurrijke, uitbundige verlichting op je jubileumfeest? Maak de keuze uit onze vele soorten verlichting en laat ons deze ook voor je aansluiten. Jouw ideale licht vind je bij All Star Entertainment!

Een set scanners - bewegend licht
Een set scanners: “bewegend” licht

  • Een top feest gegarandeerd
  • Altijd de beste lichteffecten
  • Talloze mogelijkheden
  • Passend licht voor ieder feest
  • Persoonlijk en helder advies
  • Bezorgen, aansluiten en uitleg

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

PersoonsgegevensOnderwerp

DetailsOntdek ons uitgebreide assortiment licht

Heb je al gekeken naar het licht dat wij in ons assortiment hebben? Wij hebben de meest mooie dimverlichting, maar ook kleurrijke verlichting om jouw feest compleet te maken. Denk aan grote, van kleur veranderende discoverlichting, gave LED lampen of lichtsnoeren. Zelfs vuurwerk kunnen wij voor je regelen. Welke soort verlichting wens jij voor jouw verjaardagsfeest, bruiloft, jubileum of pensioenfeest? Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij regelen precies dat ene licht dat jij wenst voor jouw ultieme feestervaring!

Jouw feest tot in de kern geregeld

Wil jij ons licht huren voor op jouw feest? Laat ons je geheel ontzorgen door onze lichteffecten ook voor je te installeren. Onze installateur komt op de afgesproken tijd, met de juiste apparatuur, naar je toe en zorgt ervoor dat jouw gekozen lichteffecten geheel naar wens geïnstalleerd worden. Wij bezorgen je graag een topavond. En als het feest voorbij is? Dan zullen wij de verlichting afbouwen en weer mee naar huis nemen. Ook opruimen hoef je dus niet te doen. Zo kun je volop genieten van jouw feest!

GrandMA2 licht huren

Feestverlichting van de beste kwaliteit

Kies je voor ons licht, dan garanderen wij je verlichting van de beste kwaliteit. Ga je voor onze dimverlichting of kies je toch voor onze sprankelend discolampen? Wat je ook kiest, wij hebben al onze verlichting zorgvuldig geselecteerd. Laat ons jouw feestverlichting vakkundig installeren en naderhand weer opruimen. Wij garanderen je een ultiem spektakel met onze geweldige feestverlichting. Ontdek vandaag nog ons ruime assortiment en zet ons in om de gewenste verlichting op jouw feest te installeren!

Laat je verlichting aan ons over

Wil jij onze gave verlichting huren? En mogen wij deze ook voor je installeren? Of heb je nog vragen over onze diensten? Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op via 020-6440929 en zet ons in om jouw feest aan te kleden met ons prachtige licht!