Bel direct
via Whatsapp

Vinyl DJ Set huren is helemaal hip

Vinyl DJ set huren met gemak

Een Technics SL1200 is de standaard wanneer je een Vinyl DJ set gaat hurenEen feestje waar al je vrienden hun eigen platen meenemen ? Of ben je Old Skool DJ ? Ga dan een vinyl DJ set huren. Wij helpen je graag met de juiste DJ apparatuur. De Technics SL1200 is nog altijd de standaard. De bezorg- en aansluitservice is er voor Amsterdam, Zaandam e.o.. Een monitor, stevige tafel op werkhoogte en speakers en je feest kan beginnen. Isonoe Feet en Stanton element zitten er standaard bij; wel zo makkelijk.

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  Een échte DJ gaat een vinyl DJ set huren

  Wat is er nu leuker dan je eigen Vinyl Party organiseren. Laat je gasten door jouw collectie Elpees zoeken of laat ze zelf hun favoriete singeltjes van vroeger meenemen. Het draaien van “ouderwetse” platen oftewel “vinyl” is helemaal terug. Het “Old Skool” draaien van vinyl is zelfs modern en trendy. Er zijn tegenwoordig dan ook weer bands die hun muziek alleen maar op vinyl uitbrengen. Het heeft een soort “underground” gevoel. En sowieso betekent het voor de DJ “back to basics”. Een DJ kan namelijk ècht laten zien dat hij of zij het vak verstaat door die zwarte schijven te draaien. En niet slechts lukraak wat MP3’s achter elkaar plakt. Bij het gebruik van een draaitafel komt meer kijken dan alleen op start drukken en de naald op de plaat zetten.

  Voor het beste resultaat en geluid dient de draaitafel nauwkeurig te worden afgesteld. Verder is ook het gebruikte element bepalend voor het geluid. Bij de Technics SL 1200 draaitafel kan dit allemaal eenvoudig worden aangepast. Zelfs de “headshell” – de houder voor het element – kan simpel worden verwisseld. Hierdoor klinkt het vinyl precies zoals de DJ het wil. Door de unieke quartz gestuurde direct drive motor – het plateau is onderdeel van de motor – loopt de Technics SL 1200 precies het juiste toerental en start hij razendsnel. De Technics SL 1210 is precies dezelfde Vinyl speler of draaitafel, alleen is dit de zwarte uitvoering. Bij All Star Entertainment kun je deze zwarte Vinyl DJ set huren standaard inclusief Stanton 500 element met naald. Bij draaien met vinyl kan er wel eens een ongelukje gebeuren. Daarom zit er in elke flightcase met Technics SL 1210 ook een reserve naald. De best gewaardeerde draaitafel!

  Een Vinyl DJ Set huren met Technics draaitafel inclusief uitleg

  Bij All Star Entertainment is er altijd duidelijke uitleg. Je hebt zelf geen stress of je gehuurde apparatuur wel werkt en weet 100% zeker dat alles goed is voordat je gasten of de DJ arriveert. Wanneer je besloten hebt om een Vinyl DJ Set te huren, zitten er – ook weer standaard – Isonoe isolation feet onder. Dit is het meest professionele systeem op dit moment om resonantie, feedback en overslaan te voorkomen. Verder is het ook mogelijk om er meteen een setje “free floats” – die blaas je op – bij te doen zodat je Technics draaitafels lijken te zweven boven de tafel. Ze hebben zo geen last van stoten, resonantie en contact geluiden.

  Als je zelf nog geen goede geluidsinstallatie hebt laat je dan vrijblijvend voorlichten over wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je deze vinyl dj set huren met Technics SL 1200 draaitfels met de fantastische Allen & Heath Xone 92 mixer, een Pioneer DJM 800 of DJM 900 mixer of bijvoorbeeld met de eenvoudiger (meer geschikt voor thuis gebruik) Pioneer DJM 400 mixer. Jij beslist; het is jouw feest en jouw budget.

  DE TECHNICS SL1200 DRAAITAFEL IS DE STANDAARD VINYL SPELER

  Professionele DJ’s die vinyl draaien kiezen unaniem voor de Technics SL 1200. De platenspeler die snel start en stevig op zijn poten staat. Doordat deze draaitafel van Technics een zware rubberen onderkant heeft is er weinig resonantie en heb je weinig last van overslaan van de platen. De arm kan nauwkeurig worden afgesteld en zal stabiel en recht boven de vinyl plaat hangen, zodat er weinig slijtage zal optreden aan je kostbare vinyl platen verzameling.

  Door middel van de fader van de pitch-control is heel precies de snelheid van het toeretal bij te stellen waardoor het vloeiend overlaten lopen van muziek naadloos kan gebeuren. Bij de Technics SL 1200 draaitafel is verder het lampje dat gericht is op de de naald erg handig. Hierdoor is duidelijk te zien op welke plek van het vinyl de naald neergezet moet worden. Verder is het handig dat de audio kabel en de aarde kabel vast aan de draaitafel zijn vastgemaakt, zodat er geen losse contacten zijn die kunnen kraken. Niet voor niets is de Technics Sl 1210 MKII de eerste keus als het gaat om een vinyl dj set huren.

   

   

  2x Technics SL 1200 met Pioneer DJM 400 huren voor slechts €90,- (excl. Btw)

   

   

  Dat het huren van een vinyl DJ set niet duur hoeft te zijn bewijst deze basisset bij All Star Entertainment in Amsterdam. Op de 2-kanaals Pioneer DJM400 mixer sluit je eenvoudig de 2 Technics SL 1200 spelers aan en eventueel ook nog 2 microfoons en nog 2 apparaten. Bijvoorbeeld een laptop en een MP3 speler. Dmv een schakelaar boven de kanalen wissel je simpel van apparaat. Het is kortom een prima complete vinyl DJ set voor een lage prijs. Er zit standaard een kabel bij om de vinyl DJ set op je huisinstallatie aan te sluiten. Beter huur je er makkelijk 2 Electro Voice ZLX 12P actieve speakers (met ingebouwde versterker) op statief met ronde voet (€30,- p/s) bij en je bent klaar voor je feest.

  9.7 / 10 ( 143 votes )

   

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?