Bel direct
via Whatsapp

Verjaardag DJ

Een Verjaardag DJ verzorgt constant de muziek op jouw verjaardagsfeest

Om zelf zo veel mogelijk van je verjaardag of jubileum te genieten is het een goed idee om een DJ in te huren voor het verzorgen van de muziek. Nadat je met één van de DJ’s van All Star Entertainment hebt besproken welke muziek je wél en welke muziek je juist niét wilt horen op jouw verjaardagsfeest, hoef je je geen moment zorgen meer te maken óf en wanneer de juiste muziek wordt gedraaid. Jouw verjaardag DJ is je persoonlijke Disc Jockey tijdens jouw feest. Hij of zij zal je feest muzikaal omlijsten op de manier die jij wilt. Van die vrolijke zomerhits van vroeger waar je zulke goede herinneringen aan hebt tot die lekkere ouderwetse schuifelplaten. Jij vraagt : de Verjaardag DJ draait!

Meer informatie ontvangen?


  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


   

   

   

  De verjaardag DJ op jouw feest voegt écht iets toe !

  Het mooie van een DJ op jouw verjaardagsfeest is dat er iemand op je feest helemaal geconcentreerd met de sfeerbepalende muziek bezig is. Niet alleen zal hij de soort en stijl in de gaten houden, maar vanzelfsprekend ook het volume. Verder zal deze DJ er ook voor zorgen dat vrienden of familie – hoe goed bedoeld dan ook – niet de sfeer op joúw feest gaan overnemen. Voor een kinder verjaardag raadt All Star Entertainment de Kinderdisco aan.

  EXTRA GELUID EN AFSPEELAPPARATUUR VOOR JE VERJAARDAG DJ ?

  Om de muziek op je verjaardag op een goede manier en luid genoeg af te kunnen spelen kunt je het beste meteen een kleine DJ Set met goede luidsprekers huren tegelijk met de DJ. Een complete Drive-In Dhow kan natuurlijk ook. Hierdoor hoeft je niet bang te zijn dat je mooie huis geluidsinstallatie kapot gaat. Dergelijke stereo installaties zijn er niet op gebouwd om langere tijd op hoger niveau te draaien. All Star Entertainment heeft een kleine chique witte DJ Set met 2 CD spelers en een mixer van Pioneer in ons verhuur assortiment die muziek vanaf CD en via USB ( stick of harde schijf ) kan afspelen. Zelfs een I-pod, I-pad of andere MP3 speler kan worden aangesloten. Deze DJ Set in witte Flightcase misstaat zowel in een modern als klassiek interieur niet. Een paar actieve speakers ( met ingebouwde versterker ) maakt deze DJ Set voor thuis compleet. Overigens kunt je altijd kiezen voor een andere uitgebreidere set. Indien je dat wilt wordt er ook nog wat feestelijke verlichting meegenomen. Je zult een verjaardag of jubileum hebben die je gasten niet snel zullen vergeten ! DJ Gutxi ! en DJ Feestneus zijn voorbeelden van DJ’s die perfect op een verjaardagsfeest kunnen draaien, de DJ’s van Bruiloft-D-J zijn gespecialiseerd in het draaien op een jubileum en bruiloft.

  De Verjaardag DJ compleet met Drank Catering

  Het is erg gemakkelijk om wanneer je de Verjaardag DJ boekt er meteen Cocktail of Drank Catering inclusief Borrelhapjes bij mee te laten komen. Extra Luxe wordt het wanneer je daarvoor de Airstream rijdende luxe bar bij huurt. De volledige verzorging van de inwendige mens kan dan vanuit dit glimmende staaltje van Amerikaanse perfectie worden gedaan. Je hebt verder nergens omkijken meer naar. Of je hele verjaardag lekker buiten de deur…..doordat er goede samenwerking is met diverse locaties heb je altijd de beste deal en het mooiste feest.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?