Verlichte dansvloer huren Amsterdam

Verlichte dansvloer huren Amsterdam

Door de film Saturday Night Fever kent Iedereen de verlichte dansvloer. Het dansen op zo’n verlichte dansvloer geeft je het gevoel dat je zelf in Studio 54 staat. Zo’n discovloer was altijd te zwaar om steeds te vervoeren. Maar nu er Led dansvloeren zijn kun je een verlichte dansvloer huren voor bijna elke locatie. Het voordeel van een led dansvloer is dat alle kleuren mogelijk zijn en dat er bij de pixel ledvloer een bedrijfslogo (zoals hiernaast) of bij een bruidspaar de namen er in geprogrammeerd kunnen worden. Kijk maar eens op de bruiloft DJ pagina. Voor de prijs hoef je het bij verlichte dansvloer huren Amsterdam niet te laten. We helpen je graag als het gaat over een verlichte dansvloer huren. In de regio Amsterdam en zelfs ver daar buiten hebben we de scherpste prijs. Met een geluidsinstallatie, licht en een DJ tegen een nog betere prijs. Je zou dus gerust kunnen zeggen dat je hier een goedkope verlichte dansvloer kunt huren.

Meer informatie ontvangen?

Verlichte dansvloer huren Amsterdam ?

Er zijn diverse soorten dansvloer te huur. Hieronder zie je daar filmpjes van. De prijzen van alle vloeren zijn inclusief transport en aansluiten/ installatie in heel Nederland. Exclusief Btw. De verlichte dansvloer panelen zijn 1 x 1 meter groot. Er geldt een minimum order bedrag van €370,-. Klik op een filmpje om het groter te bekijken. Voor grotere dansvloeren (vanaf 24 m²) of in combinatie met licht, geluid en DJ of artiesten gelden nóg scherpere prijzen. Voor nog meer effect huur je er een videowall bij.

Verlichte dansvloer huren voor ‘n beurs

Een verlichte dansvloer huren om te worden ingezet als luxe verlichte vloer van een bedrijfsstand op bijvoorbeeld een beurs is een goed idee. doordat een zo professioneel ingerichte stand vertrouwen uitstraalt en extra bezoekers lokt heb je de kosten – die toch al niet zo hoog zijn – snel terug verdiend. Laat je snel vrijblijvend voorlichten over welke verlichte dansvloer je het beste kunt huren voor gebruik op een beurs. Compleet met verlichting en de juiste geluidsinstallatie  heb je in één keer alles geregeld. Zoals je hierboven al kon lezen ben je er zeker van dat je bij Verlichte dansvloer huren Amsterdam een goedkope verlichte dansvloer kunt huren. Maar nu kun je ook een videovloer huren. Voor het huren van verlichte dansvloeren voor meerdere dagen zijn er bijzonder scherpe  tarieven.

Gegarandeerd een topbruiloft

Altijd jullie favoriete muziek

Professioneel licht en geluid

Persoonlijke service en advies