Bel direct
via Whatsapp

Verlichte dansvloer huren

Verlichte dansvloer huren: WOW-factor op je feest !

De Discovloer huren uit de film Saturday Night Fever is te gek. Op zo’n verlichte dansvloer dansen is fantastisch. Lang was ‘n disco dansvloer met licht veel te zwaar om te vervoeren. Nu zijn er Led dansvloeren en kun je ’n verlichte dansvloer huren voor elke locatie. Bovendien is het voordeel van led dansvloeren dat elke kleur mogelijk is. Zó heb je snel en makkelijk een wow-effect voor je seventies-, eighties- of Foute disco-party. Neem snel contact op en laat je vrijblijvend voorlichten door de Discovloer huren specialist van Nederland.

Verlichte Dansvloer Impressie

“]

Meer informatie ontvangen?

  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


  Een verlichte dansvloer, discovloer of videovloer huren?

  De pixel ledvloer biedt een unieke mogelijkheid. Zo kan deze dansvloer zo worden geprogrammeerd dat bijvoorbeeld een bedrijfslogo of de namen van een bruidspaar zichtbaar zijn. Op de Bruiloft DJ pagina vind je hier meer over.
  Wil je graag zelf zo’n verlichte dansvloer huren voor jouw feestje of bruiloft ? Een discovloer huren door heel Nederland voor de scherpste tarieven met de beste service. Er zijn dansvloeren in verschillende prijsklassen, zo kun je ook een goedkope budget verlichte dansvloer huren. Deze discovloer is vooral geschikt voor scholen omdat ze niet gedimd kan worden.
  Wil je graag indruk maken? Probeer dan eens onze sensationele videovloer. Deze discovloer maakt het mogelijk video’s en visuals af te spelen op de verlichte dansvloer.
  In Nederland zijn onze vloeren vaak te vinden in Roosendaal, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Arnhem, maar ook boven de rivieren in Rotterdam, Utrecht, Apeldoorn, Almere, Haarlem, Amsterdam, Hilversum en Den Haag. Ook in België is de Discovloer een goede aanvulling op elke fuif. In Brasschaat, Antwerpen, Mechelen, Gent en Brussel gaan de voetjes steeds van de verlichte dansvloer.

  Twinkle / sterren dansvloer huren €25,- p/m²

  Bij All Star Entertainment verhuren ze als één van de weinige bedrijven in Nederland een twinkel vloer of sterren vloer of starlight floor. Het is er zelfs eentje die later op de avond spectaculair kan veranderen in een veelkleurige vloer. Vraag daarom snel meer info over de twinkle dansvloer huren. Ben je een groot feest aan het plannen? Dan voorzien wij je graag van advies over hoe je, jouw feest onvergetelijk maakt. O.a. door een verlichte dansvloer te huren dan haal je het wow-effect in huis….

  Ben je benieuwd naar onze verschillende soorten discovloeren? Hieronder geven we je per type een filmpje, zodat je een impressie krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Met het grootste standby assortiment en netwerk van Nederland worden de vloeren van All Star Entertainment overal ingezet. Dat is de reden dat de prijzen zo aantrekkelijk kunnen zijn. Vraag zeker een offerte aan wanneer je een Discovloer wilt huren. Soms is er al een route gepland en kunnen de transportkosten worden gedeeld.

  • De prijzen die bij de vloeren staan zijn:
  • Exclusief transport (in centraal Nederland)
  • Exclusief aansluiting & installatie (in centraal Nederland)
  • Exclusief BTW

  Algemene informatie:

  • De verlichte dansvloer panelen zijn 1-bij-1 meter
  • Het minimale order bedrag is €420,-.
  • Prijzen worden voordeliger naarmate de order groter wordt. Vraag daarom een offerte aan!
  • Bij meerdere dagen achter elkaar krijg je staffelkorting

  Onze verlichte dansvloeren

  Vaste patronen verlichte dansvloer huren €20,- m²


  Van deze vloer heb je al voor € 480,- een vloer van 6×4 meter incl. leggen en bezorgen (excl. Btw). Daardoor kun hem gerust een budgetvloer noemen. Het is zodoende de goedkoopste verlichte dansvloer. Let wel, deze vloer kan niet worden gedimd en genereert later op de avond misschien teveel licht. Ook de hoogte van de vloer, 8 cm, kan als nadelig worden ervaren. Voor meer informatie kun je contact opnemen door naar de contactpagina te gaan of te bellen naar 020-6440929.

  Pixel Led 25 verlichte dansvloer huren €25,- m²


  Deze vloer is 38mm hoog. Je kunt er een schuine zwarte rand van 30cm omheen bijbestellen die kost €5,- per meter extra. Een vloer van 6×4 m (=24m²) kost bijvoorbeeld totaal inclusief leggen en bezorgen €600,- excl. Btw. Een uitstekende Discovloer voor de wat kleinere oppervlaktes. Bij een klassieke vlakkenvloer zou je te weinig vlakken (4 per m²) hebben voor een mooi effect.
  Bij de 5×5 pixelvloer zijn de pixels 8cm per stuk (+ wat uitstraling)

  Klassieke Discovloer Led Verlichte Vlakken Dansvloer huren €27,50 m²


  Deze vloer is 84 mm hoog. Je kunt er een schuine aluminium rand van 30cm breed bijbestellen die kost €5,- per meter extra. Een vloer van 6×4 m (=24 m²) kost totaal inclusief leggen en bezorgen €660,- excl. Btw.
  Bij de vlakkenvloer zijn er per M² 4 vlakken die elke gewenste kleur kunnen krijgen. Deze vloer kan in 1 kleur worden geprogrammeerd en kan ook worden gedimd. Daardoor vooral geschikt voor de wat grotere verlichte vloeren. Deze vloer wordt ook wel de klassieke verlichte dansvloer genoemd en is de Discovloer bij uitstek.

  Led 10×10 Pixel (100 pixels per m²) verlichte dansvloer huren €25,- m²


  Deze vloer heeft kleinere, maar meer pixels en is slechts 33mm hoog. Bovendien kun je er een witte rand bij huren van 7cm breed voor €5,- p/m extra. Vraag snel vrijblijvend jouw scherpste prijs aan.
  Bij de 10×10 pixelvloer zijn de pixels 4cm per stuk (+ wat uitstraling)

  Led Video verlichte dansvloer huren €45,- m² de videovloer

  Met de videovloer voeg je gevoel toe

  De absolute uitblinker van de verlichte dansvloeren. Een sensationele videovloer. Geef je beursstand die spectaculaire uitstraling en het gevoel dat bij je bedrijf past. Deze verlichte vloer wordt alleen nog maar geleverd voor exclusieve bruiloften, bedrijfspresentaties en voor beurstands. Vraag snel jouw beste prijs! Onze partyplanners kunnen je adviseren over de beste vloer en geven je graag inspiratie voor jouw feest.

  Kijk bij de pixel verlichte dansvloeren goed naar de pixel grootte en de ruimte tussen de pixels.
  Hier zie je wat foto’s van een dansvloer met opstaande schuine rand. Dit voorkomt struikelen over de rand van de led vloer. Die kun je eenvoudig bijhuren.

  Verlichte dansvloer huren voor ‘n beurs

  Een verlichte dansvloer huren om te worden ingezet als luxe verlichte vloer van een bedrijfsstand op bijvoorbeeld een beurs is een goed idee. Doordat een zo professioneel ingerichte stand vertrouwen uitstraalt en extra bezoekers lokt heb je de kosten – die toch al niet zo hoog zijn – snel terug verdiend.
  Laat je daarom hierover snel vrijblijvend voorlichten over welke verlichte dansvloer je het beste kunt huren voor gebruik op een beurs. Compleet met verlichting en de juiste geluidsinstallatie  heb je op deze manier in één keer alles geregeld. Zoals je hierboven al kon lezen ben je er zeker van dat je bij All Star Entertainment een goedkope verlichte dansvloer kunt huren.
  Voor het huren van verlichte dansvloeren voor meerdere dagen zijn er bijzonder scherpe tarieven. Vraag daarom snel je scherpste prijs.
  Hier zie je een voorbeeld van een grote verlichte dansvloer. Deze vloer werd gehuurd tijdens een beurs (De Modefabriek) in de RAI in Amsterdam. <

  Een Discovloer huren maakt je feestje af

  Wanneer er geen verlichte dansvloer voor de DJ of voor het podium ligt is er slechts een open plek. Hier moet dan d.m.v. veel licht gericht op die plek worden aangegeven dat je daar moet dansen. Bij een Discovloer is het vanzelfsprekend. Daar moeten de voetjes van de vloer!

   

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?