Bel direct
via Whatsapp

Allen & Heath Xone 92 huren

Een Xone 92 huren voor TOP geluid

Elke DJ wil zijn eigen klank hebben. Daarom kun je ook een Allen & Heath Xone 92 huren als mixer in plaats van de standaard Pioneer mixers met bijpassend standaard geluid. Net als de vele muziekstijlen zijn er even zoveel verschillende DJ’s die allemaal een bepaalde voorkeur hebben voor wat de apparatuur betreft. Het grote verschil tussen een Pioneer mixer of een Xone 92 huren is vooral de toonregeling – de klankkleur – en de effecten. De typische Old Skool vinyl DJ zou eerder een Xone 92 huren voor een complete DJ set omdat vinyl beter uitkomt op een Xone 92 dan op een Pioneer DJM 800 of 900. De indeling is ook wat handiger en de faders zijn iets langer.

Een zwarte Xone 92 met 2 Technics Vinyl Spelers

Meer informatie ontvangen?

  Contactgegevens

  Aanvullende informatie


  Pro DJ’s willen een Xone 92 huren

  De Allen & Heath Xone:92 is een DJ mixer pur sang, die zich inmiddels ruimschoots heeft bewezen binnen de scene. Het is een veelzijdig apparaat met zes analoge kanalen. De Xone:92 die je hier kunt huren biedt een rijke, expansieve sound. Zeer bruikbaar is de MIDI-implementatie, zodat externe apparaten en DJ software via de Xone:92 kunnen worden aangestuurd. Verder zijn de dubbele VCF-filters en een ijzersterke equalizer sterke features.De basisingrediënten voor een goede DJ mixer bestaan uit een stel solide faders en draaiknoppen voor EQ en filters. Die bezit de Xone:92 absoluut. Middels LED-indicatoren wordt je per kanaal van het signaalniveau op de hoogte gehouden. De crossfader is toewijsbaar en heeft uiteraard een instelbare curve. Voor optimale afstemming op jouw voorkeur. Er is een tweetal microfoonkanalen beschikbaar, inclusief EQ, faders en zelfs een duck-stand, om altijd over het muziekniveau heen te kunnen komen.

  De Xone:92 biedt een flinke dosis connectiemogelijkheden. Zo is per kanaal te kiezen voor een phono- of lijnsignaal, zodat echt vinyl ook prima kan worden doorgelust. Rechtsonder vind je twee hoofdtelefoonaansluitingen, één van 3.5 en één van 6.35 mm. Op de achterkant zitten de aansluitingen, inclusief record- en booth-uitgang, MIDI-uit en een stereo FX-loop; waar je een extern effect apparaat op aan kunt sluiten. Met deze Allen & Heath haal je een ijzersterke,  uitgebreide DJ mixer in huis.Die voor elke soort show kan worden ingezet. Na één keer deze mixer te hebben gebruikt wil elke vinyl DJ ook de volgende keer een Allen & Heath Xone 92 huren. Je vindt hier nog meer info.

  Chat openen
  Hoi,

  Kunnen we je helpen?